سید محمد طباطبایی شامگاه سهشنبه در مجمع سالیانه هیات ورزشهای روستایی و بازیهای بومی و محلی استان اصفهان بیان کرد: هیاتهای شهرستانی برای احیای این ورزشها با توجه به منویات رهبر انقلاب گام بردارند، چراکه سه رکن اسلامیت، ملیگرایی و بومیگرایی در این بازیها نهفته است.
وی با اشاره به اینکه هیاتهای استانی و سپاه صاحب الزمان (عج) اصفهان با اجرای طرح ساخت سالنهای صالحین، انقلاب بسیار خوبی در توسعه فضاهای ورزشی ایجاد کردند، افزود: ورزش روستایی نیز از این فضاها بهرهمند شده است که میتواند در راستای ورزش قهرمانی و نخبهپروری گام بردارد.
سرپرست ادارهکل ورزش و جوانان استان اصفهان، در ادامه با تاکید بر استفاده از مربیان دارای مجوز و کارت در مکانهای ورزشی و خانههای ورزش روستایی گفت: همچنین برای داشتن کارت بیمه ورزشی در روستاها نظارت بیشتری صورت گیرد و ارایه آموزشهای لازم صورت پذیرد.
وی اضافه کرد: در نشست ستاد مبارزه با کرونا که امروز در استانداری برگزار شد، تصمیمهای خوبی برای حل مشکل باشگاهداران گرفته شد و بهزودی تمهیداتی در نظر گرفته میشود تا درب باشگاهها با رعایت بهداشت به روی ورزشکاران باز شود.
رییس هیات ورزش روستایی و بازیهای بومی و محلی اصفهان نیز در ادامه یادآور شد: سال گذشته در ارزیابی عملکرد هیاتهای ورزش روستایی و بازیهای بومی و محلی شهرستانها به ترتیب لنجان، کاشان، نجفآباد و نطنز به عنوان هیاتهای برتر انتخاب شدند.
مهدی اسدی افزود: بیش از ۴۰۰ باب خانه ورزش روستایی در سراسر استان اصفهان تا کنون تجهیز و راهاندازی شده که از این تعداد، ۱۵۰ مورد در سال ۹۸ بهرهبرداری شده است.
وی ادامه داد: سال ۹۸ ورزشکاران روستایی استان اصفهان مقام دوم جام خوشهچین و مقام سوم جشنواره حرکت و برکت را در سطح کشور به دست آوردند؛ همچنین مسابقهها و جشنوارههای مختلف استانی و کشوری در نقاط مختلف برگزار شد که استان سهم بزرگی از این برنامهها در کشور دارد.
رییس هیات ورزش روستایی و بازیهای بومی و محلی اصفهان اظهارداشت: سال گذشته میزبانی دورههای تربیت مدرس را در سطح کشور داشتیم که ۲ نفر از بانوان اصفهان در این دورهها موفق به دریافت گواهینامه مدرسی شدند که در نوع خود قابل تقدیر است و در مجموع ورزشهای بومی و محلی استان اصفهان در کشور جزو برترینها به شمار میرود و از هیاتهای فعال و سرآمد است.
کتاب هیات ورزشی روستایی و بازیهای بومی و محلی استان اصفهان نیز در ادامه این نشست رونمایی شد و برخی از هیاتهای برتر استان قدردانی شدند.
۴۲۱ باب خانه ورزش روستایی تا کنون در سطح استان پنج میلیون نفری اصفهان با بیش از ۱۹۶ هزار خانوار روستایی تجهیز و راهاندازی شده است.
در حاضر بیش از ۳۱۱ هزار ورزشکار سازمان یافته و یکهزار و ۳۵۰ باشگاه ورزشی در استان اصفهان وجود دارد.
سرانه ورزشی استان اصفهان در سال گذشته به ۰.۳۶۵ مترمربع به ازای هر نفر میرسید که در مقایسه با سال ۹۲، نزدیک به ۱.۱۱ برابر رشد داشته است.
نظر شما