حمدالله مشتاقی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: کلاسهای آموزشی براساس تقویم آموزشی پیش میرود، اما احتمال دارد برخی از کلاسها به خاطر آموزشهای مجازی به خوبی برگزار نشود و دانشگاه مجبور باشد کلاس اضافهتر برگزار کند.
مشتاقی، با اشاره به بازگشایی در ۱۷ خردادماه سال جاری تصریح کرد: بازگشایی دانشگاه در این تاریخ به این معنی نیست که تمام فعالیتهای دانشگاه مانند قبل از کرونا باشد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهرکرد تصریح کرد: اولویت حضور دانشجویان در دانشگاه با دانشجویان تحصیلات تکمیلی است، که این ترم درس آنان به اتمام میرسد.
مشتاقی اضافه کرد: به خاطر شرایط پیش آمده، امتحانات در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد متفاوت است و برگزاری امتحانات بستگی به اتمام کلاسهای دانشجویان دارد.
معاون آموزشی دانشگاه شهرکرد اظهار داشت: برای برگزاری امتحانات دانشجویان کارشناسی بستگی به حضور آنان در کلاس عملی دارد و ما هنوز نمیدانیم که دانشجویان چه زمانی میتوانند در این کلاسها حضور داشته باشند.
مشتاقی یادآور شد: پیشبینیهای انجام شده این است که در ۲ماه تابستان کلاسهای فشرده عملی برگزار شود و طبیعی است، وقتی این کلاسها به اتمام برسد، میتوانیم امتحانات را برگزار کنیم.
به گفته مشتاقی، کلاسهای آموزش مجازی دانشگاه هفتم تیرماه به اتمام میرسد.
به گزارش ایرنا، دانشگاه شهرکرد در حال حاضر دارای ۳۳۰ عضو هیات علمی، بیش از هفت هزار دانشجو و ۴۹ رشته در مقطع کارشناسی، ۷۹ رشته کارشناسی ارشد ، ۳۶ رشته دکتری تخصصی و یک رشته دکتری حرفهای است.
ویروس کرونا یا کووید ۱۹ به بیشتر کشورهای جهان سرایت کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
شستوشوی دستها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادنهای مکرر و منع سفر و اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه میکنند.
نظر شما