مهرداد جوادی روز شنبه به خبرنگاران چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: از این مبلغ ۹۲ میلیارد ریال مربوط به حوزه گردشگری و ۹۲.۵ میلیارد ریال مختص بخش صنایعدستی است.
وی افزود: سهم بخشهای گردشگری و صنایعدستی استان از این تسهیلات ۵۱۰ میلیارد ریال بود، که ۳۴۰ میلیارد ریال مربوط به حوزه گردشگری و ۱۷۰ میلیارد ریال مختص بخش صنایعدستی استان است.
جوادی تصریح کرد: هماکنون ۱۳۰ میلیارد ریال طرح به بانکهای عامل چهارمحال و بختیاری معرفی شده است، که از این میزان ۱۰۰ میلیارد ریال مربوط به حوزه گردشگری و ۳۰ میلیارد ریال مختص بخش صنایعدستی است.
وی یادآور شد:با پرداخت این میزان تسهیلات زمینه اشتغال مستقیم ۱۱۳ نفر در حوزه گردشگری و ۷۶۳ نفر در بخش صنایعدستی استان فراهم میشود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: نرخ تسهیلات اشتغالزایی روستایی و فراگیر گردشگری و صنایعدستی استان در نقاط شهری ۱۸ درصد و در مناطق روستایی ۶ درصد است.
وی گفت: حداکثر تنفس برای این تسهیلات یک سال، دوره مشارکت ۲ سال و بازپرداخت ۷۲ ماه است.
جوادی تاکید کرد: برای تسریع در روند جذب بقیه تسهیلات حوزههای گردشگری و صنایعدستی استان، کمیته تسهیلات با عضویت معاونان و کارشناسان این ۲ حوزه تشکیل و فعال میشود.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۸۰۰ جاذبه میراث فرهنگی و طبیعی دارد که از این تعداد ۱۰۵ جاذبه گردشگری و ۱۵ کانون گردشگری است.
چهارمحال و بختیاری افزونبر ۱۲ هزار هنرمند صنایع دستی دارد که از این تعداد ۳ تا ۶ هزار نفر در فصلهای مخلتف سال فعالیت میکنند.
هماکنون ۵۲ رشته صنایع دستی شهری، روستایی و عشایری در چهارمحال و بختیاری وجود دارد.
بافتههای داری مانند فرشبافی، گلیمبافی، جاجیمبافی و قالیبافی، چوخابافی، نمدمالی، کلاهمالی، گیوه دوزی، سرمهدوزی، منبتکاری، سفالگری، خورجینبافی، بافت سیاه چادر، قفلسازی، حجاری، گرهچینی، احجام فلزی خاتم و مشتقات آن ها از مهمترین صنایع دستی شهری، روستایی و عشایری این استان است.
نظر شما