هدایت حاتمی روز شنبه در دیدار با فعالان عرصه گردشگری باتاکید بر شناساندن بیشتر کرمانشاه به عنوان یکی از مولفه های انگیزشی برای توسعه صنعت توریسم گفت: بدون شک کرمانشاه یکی از ظرفیت های کمتر شناخته شده گردشگری کشور است که باید با برنامه ریزی و همکاری بین دولت و بخش خصوصی این نقیصه برطرف شود تا کرمانشاه به جایگاه واقعی خود در زمینه جذب گردشگر برسد.
وی افزود: ظرفیت های گردشگری کرمانشاه به گونهای است که از لحاظ تعداد آثار و کیفیت آثار از استانهای برجسته کشور و هم طراز اصفهان و فارس است و حتی در زمینهی بومگردی نیز هیچ دست کمی از یزد ندارد اما نتوانستهایم آن را آنگونه که شایسته است معرفی کنیم و در اینجا نقش تورها و راهنماهای گردشگری در معرفی این استان بسیار مهم و تاثیرگذار است.
معاون استاندار کرمانشاه حضور راهنماها و آژانس دارهای مطرح کشور و نیز عکاسان مطرح بین المللی در حوزه گردشگری در کرمانشاه را فرصتی مغتنم در تقویت اقتصاد گردشگری استان ذکر کرد و بیان داشت: گردشگری امروز به عنوان یک صنعت درآمدزا در جهان شناخته شده است و جاذبه های گردشگری این استان در کنار فرهنگ والای مردم آن می تواند در اقتصاد کرمانشاه تاثیراتی مثبتی بگذارد و امیدوارم برگزاری این تور باعث شناسایی بیشتر قابلیت های گردشگری استان بشود و ما هم به عنوان نمایندگان دولت هرگونه حمایتی که لازم باشد را انجام خواهیم داد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا، دارای بیش از چهار هزار و ۲۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده است.
۲۷ هتل، سه هتل آپارتمان، ۱۹ مهمانپذیر، هفت سفره خانه، ۱۵ واحد پذیرایی بین راهی منفرد، ۱۷ رستوران بین راهی، ۱۴ مجتمع گردشگری، حدود ۲۰ اقامتگاه بوم گردی، ۵۰ خانه مسافر دارای مجوز موقت در سطح استان کرمانشاه وجود دارد.