به گزارش رسانههای منطقهای، عبدالحمید در این بیانیه با قدردانی از مواضع «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل که جمعه گذشته در سخنانی خواستار پایان تبعیض و نفرتپراکنی علیه مسلمانان شده بود، گفت: افزایش تعصبات قومی و برتریطلبی علیه جوامع ضعیف، بسیار خطرناک و روزافزون بوده که برخی دولتها در ایجاد این شرایط دست دارند.
وی خاطرنشان کرد که برخی رهبران ناسیونالیسم جهان با برتریطلبی ایدئولوژیک خود علیه اقلیتهای مسلمان، سیاست نفرتپراکنی علیه آنان را در پیش گرفتهاند.
رییس شورای مشورتی مالزی افزود: وخامت اوضاع با عملکرد برخی رسانهها شدیدتر هم شده است. این رسانهها با سوءاستفاده از آزادی، گزارشها و مقالاتی را منتشر میکنند که تصورات غلطی را از اسلام و مسلمانان در اذهان شکل میدهد.
عبدالحمید مجموع این شرایط را باعث ایجاد گروههای تندروی دانست که علاوه بر تبلیغات علیه اقلیتهای مسلمان با فشار بر حکومتها، خواستار وضع سیاستهایی هستند که حقوق مسلمانان و به خصوص مسلمانان مهاجر را به طور کامل نادیده بگیرد.
وی همچنین با خطاب قرار دادن رهبران کشورهای اسلامی، از آنان خواست ضمن مقابله علیه سیاستهای اسلامهراسی در برخی کشورها که به دنبال انکار حقوق اساسی مسلمانان و وضع قوانین نژادپرستانه علیه آنان هستند، در موضعگیریهای خود علیه قومگرایی و تبعیض علیه اقلیتهای مسلمان در این کشورها شفاف و صریح باشند.
رییس شورای مشورتی مالزی با قدردانی از مواضع دبیرکل سازمان ملل در دفاع از مسلمانان، تاکید کرد که این مواضع باید در اقدامات عملی و در واقعیت نمود پیدا کند و سازمان همکاری اسلامی و ملل متحد باید به دفاع از حقوق قانونی میلیونها مسلمانی بپردازند که در معرض بدترین شرایط قرار دارند.
عبدالحمید در ادامه با انتقاد از دولتهای هند، سریلانکا، میانمار و رژیم اسرائیل، عملکرد آنان را در جهت نفرتپراکنی علیه مسلمانان غیرقانونی خواند و گفت: بدتر از همه این است که تعصب و نفرت علیه مسلمانان در این سرزمینها به قانون هم تبدیل شده است.
وی افزود: رهبران برخی کشورها با معیارهای متناقض خود از یک سو از نیاز کشورهایشان به وحدت و یکپارچگی سخن میگویند و از سوی دیگر از مواضع جداییطلبانه در جوامع محلی حمایت میکنند و قوانینی در این کشورها وضع میشود که مسلمانان را به عنوان شهروند درجه دو شناسایی میکند.
رییس شورای مشورتی مالزی با انتقاد از وضع مسلمانان در منطقه "جامو و کشمیر"، دولت هند را به از بین بردن هویت و فرهنگ مسلمانان این منطقه و برتری دادن مذهب هندو متهم کرد.
عبدالحمید افزود که در سخنان رهبران سیاسی و رهبران دینی هندو در میانمار، هند و سریلانکا دهها نمونه نفرتپراکنی علیه مسلمانان وجود دارد.
وی در پایان با بیان اینکه همه در کنار قربانیان سیاستهای استبدادی در همه نقاط جهان ایستادهایم، خواستار حمایت همه کشورهای اسلامی از اقلیتهای مسلمان در نقاط مختلف دنیا شد.
نظر شما