محمد قریشی روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: امسال به دلیل خنکی هوا و بارندگی بیش از حد دیرتر از سالهای گذشته در مزارع دیده شدند.
وی ادامه داد: هجوم ملخ به زمانی اطلاق می شود که در هر مترمربع ۱۴ تا ۲۰ ملخ دیده بشود و این در حالی است که در مساحت یاد شده در برخی از روستاهای شهرستان پردیس تنها ۲ تا ۳ ملخ مشاهده شدند.
رئیس اداره جهادکشاورزی شهرستان پردیس با اشاره به اقدامات پیشگیرانه انجام شده، خاطرنشان کرد: از ابتدای اسفند ماه سال ۹۸ برنامه منظم عملیات مراقبت و پیشآگاهی را برگزار کردیم و برای جلوگیری از شیوع ملخ و حشرات و حیوانات موذی با یک شرکت قرار داد بستیم.
رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان پردیس گفت: قرارداد ما با شرکت یاد شده شامل ۱۹۰۰ هکتار اراضی باغی، مرتعی و کشاورزی در سطح شهرستان است .
قریشی با بیان اینکه یک هزار هکتار به دیده بانی (پیشگیری) تخصیص داده شده، خاطرنشان کرد: تاکنون کار دیده بانی در ۹۰۰ هکتار انجام شده است.
وی گفت: ۴۰۰ هکتاربه مبارزه تخصیص داده شده و تاکنون ۵۰ هکتار مبارزه در روستاهای واصفجان و گلدره و تماشا عملیاتی و اجرایی شده است.
رئیس اداره جهاد کشاورزی ادامه داد: ۵۰۰ هکتار هم به پروب بندی ( مبارزه با موش ) تخصیص داده شده است.
قریشی گفت: کارشناسان تولیدات گیاهی و حفظ نباتات اداره جهاد بر کار شرکت طرف قرار داد نظارت مستمر دارند و پس از تایید درستی انجام کار و دریافت گزارش هفتگی، تسویه حساب انجام میشود.
وی عنوان کرد: استفاده از سموم و آفت کشها برای گیاهان هیچ ضرری ندارد و از سرریز شدن احتمالی ملخ ها با هماهنگی اداره حفاظت محیط زیست به سایر مزارع پیشگیری و جلوگیری شود.
رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان پردیس ادامه داد: آفت کشی، مگس گیلاس و کرم سرشاخه دار خوار و آفت درختان سیب در روستاهای خجیر، طاهرآباد و کردنبرد انجام شده است.
شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.
نظر شما