فرهاد قلی نژاد روز سهشنبه در جمع خبرنگاران افزود: با بررسی دقیقتر جزئیات بیشتری از عوامل این حادثه اعلام خواهد شد.
وی یادآورشد: از روز گذشته نیز محیط بانان منطقه با همکاری نیروهای مردمی تلاش وسیعی برای اطفا حریق در این منطقه داشتند و در طول شبانه روز با کمترین امکانات تلاش دارند که از پیشروی آتش به دیگر مراتع جلوگیری کنند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیان کرد: این سازمان با همکاری منابع طبیعی و دیگر دستگاهها باید با تمام توان در حفاظت و حراست این مناطق تلاش کند.
قلی نژاد ادامه داد: افزایش میزان بارندگیها در ماههای آخر سال که موجب افزایش تراکم و پوشش گیاهی و رشد بالای گیاهان در مناطق بویژه نقاط حساس به آتش شدهاست.
وی اظهارداشت: حضور گردشگران و طبیعت دوستان در مناطق و محدودههای حساس باعث خطر آتشسوزی در مناطق و عرصههای طبیعی استان بوشهر میشود.
قلی نژاد بیان کرد: به منظور پیشگیری از آتشسوزی درمناطق افزایش فرهنگ زیست محیطی و آموزش مردم درمورد چگونگی حضور در عرصههای طبیعی و استفاده از این مواهب الهی امری ضروری است.
وی گفت: در برخی موارد بر اثر نبود آگاهی لازم و رعایت مسائل ایمنی و زیست محیطی در زمان حضور در عرصههای طبیعی خسارات زیادی به طبیعت استان بوشهر وارد می شود که غیرقابل جبران و یا هزینههای خیلی زیادی به طبیعت تحمیل میکند.
معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان بوشهر گفت: در ماههای اخیر در چندین مرحله آتشسوزی در مناطق مختلف استان (پارک ملی دریایی نایبند، منطقه حفاظت شده کوه بیرمی، منطقه شکار ممنوع شاهزاده ابراهیم –تنگ باهوش) رخ داده که با همکاری برخی نهادها و ارگانهای مرتبط مهار شده است.
غلامرضا فقیه افزود: در روزهای اخیر آتش سوزی بزرگی در عرصه طبیعی دهرود دربخش ارم شهرستان دشتستان رخ داد که ماموران اجرایی پاسگاه شهید محمدی بوشکان و محیط زیست این شهرستان از زمان وقوع حادثه آتشسوزی در منطقه حضور داشته و در کنار نیروهای منابع طبیعی، هلال احمر، بسیج و نیروهای مردمی تا پایان مهار آتش سوزی در منطقه دهرود که به مدت چهار روز طول کشید حضور داشتند.
وی گفت: با توجه به حجم زیای آتشسوزی در منطقه به علت صعب العبور بودن و محدوده زیادی از عرصههای طبیعی مورد حریق قرار گرفت که هنوز بطور کامل میزان و مساحت دقیق خسارت تعیین نشدهاست.
نظر شما