حیدر نعمتی روز چهارشنبه در دیدار با فرمانداران ایلام اظهار داشت: در این طرح زمین های منابع ملی و نوع کاربری آنها اعلام و به عنوان لکه اقتصادی برای معرفی به سرمایه گذاران شناسایی می شوند.
وی به صدور ۱۷۳ مجوز بی نام در استان اشاره کرد و افزود: فرمانداران طرح های مربوط به شهرستان های خود را به سرمایه گذاران معرفی کنند.
وی تاکید کرد: کاهش فرآیند صدور مجوز و تسهیل امر سرمایه گذاری از اهداف تهیه این مجوزها بوده است.
معاون اقتصادی استاندار ایلام از فرمانداران خواست: مشکلات و مسایل شهرستان های خود را بررسی و شناسایی کرده و به استانداری منعکس کنند.
نعمتی افزود: با توجه به اینکه پایان بیماری کرونا معلوم نیست در راستای توسعه و حفظ سلامت شهروندان علاوه بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی در مراکز بانکی، مراکز عرضه مواد غذایی کالا و خدمات، ترمینال ها و صنوف نیز با حضور موثر فرمانداران مورد توجه قرار گیرد.
وی یادآور شد: در راستای بهبود فضای کسب و کار در شهرستان ها کارگاه آموزشی به تناسب نیاز برگزار می شود.
بالا بودن نرخ تورم مشکلی اصلی ایلام
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام به بالا بودن نرخ تورم در استان و به تبع شهرستانها اشاره کرد و گفت: باید این مشکل عارضه یابی و آسیب شناسی شود.
نعمتی اظهار داشت: قرار است از محل اعتبارات پژوهشی یک طرح تحقیقاتی با موضوع بررسی دلایل تورم اقتصادی در استان انجام شود که نیاز است فرمانداران نکات اصلی و موثر در تورم شهرستان خود را اعلام کنند.
وی تاکید کرد: باید تلاش شود تا بفهمیم در کدام شهرستان چه نوع کالا یا خدماتی گران است زیرا بعضی از گرانی ها ناشی از جو روانی است.
وی افزود: باید مسایل و مشکلات شهرستان ها بررسی و در نشست کمیسیون تنظیم بازار مطرح شود تا راه حلی برای رفع آن پیدا کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام از فرمانداران خواست: از ظرفیت اتحادیه ها و همفکری دستگاه ها برای کاهش قیمت و افزایش کیفیت استفاده کنند.
نعمتی اظهار داشت: در برش های شهرستانی که مسایل و مشکلات واحدها عارضه یابی می شود با کمک ستاد تسهیل تصمیمات خوبی برای رفع مشکلات مصوب شده است.
وی افزود: اکنون طرح های مشکل دار زیادی در شهرستان ها داریم که با بازدید میدانی مشکلات آنها احصا و تصمیمات خوبی در ستاد تسهیل گرفته می شود.
وی تاکید کرد: فرمانداران طرح های نیمه تمام را شناسایی و آن طرح هایی که پیشرفت فیزیکی مناسبی دارند با کمک اعتبارات روستایی و عمرانی در سال جاری تکمیل کنند.
وی به نظارت بر روند اجرای طرح ها و توزیع تسهیلات توسط کمیته نظارت شهرستانی تاکید کرد و افزود: با همفکری و هم افزایی باید کاری کرد که تسهیلات حیف و میل نشود.
وی به فعال شدن کمیته برداشت غلات در شهرستان ها تاکید کرد و گفت: باید مسایل کمبود سوخت، کمباین و جلوگیری از قاچاق در این کمیته بررسی و تمهیدات لازم برای رفع آنها اندیشیده شود.
وی از فرمانداران خواست: به منظور مهار قیمت ها با همکاری بازرسان صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات و بسیج اصناف در این شرایط نظارت مستمری بر بازار داشته باشند.
فرمانداران در این نشست عدم استقرار دفاتر تعزیرات در برخی شهرستان ها، تورم در قیمت مسکن، نبود جاده و زیرساخت و نبود باغات میوه را از مهمترین دلایل افزایش تورم در شهرستان های خود اعلام کردند.
نظر شما