عبدالقدیر کریمی روز چهارشنبه در جلسه کمیته توسعه اقتصاد روستاهای گنبدکاووس اظهار داشت: اجرای این طرحها با مشارکت ۱۸ دستگاه اجرایی و سرمایهگذاری بخش خصوصی در ۱۳ روستای بخش مرکزی و هشت روستای بخش داشلی برون این شهرستان انجام خواهد شد.
وی یادآور شد: گروهی از کارشناسان سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور چند سال قبل مطالعه اجرای طرحهای تولیدی، گردشگری و خدماتی متناسب با ظرفیت روستاهای گنبدکاووس را آغاز کردند که نتیجه آن پیشنهاد ۱۷۳ طرح برای رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال در ۲۱ روستا بود.
کریمی پرورش ماهی، دوخت لباسهای محلی، صنایع تبدیلی بخش کشاورزی، صنایع دستی و پرورش اسب را از جمله طرحهای ابلاغ شده برای رونق اقتصاد و ایجاد اشتغال این روستاها اعلام کرد و گفت: شیوهنامه اجرای این طرحها ابلاغ شده و مدیران باید با استفاده از منابع اعتباری و تسهیلاتی و ظرفیت بخش خصوصی برای اجرای آن تلاش کنند.
فرماندار ویژه گنبدکاووس به شعار جهش تولید اشاره کرد و گفت: شیوع کرونا نباید تلاش و فعالیت مدیران را برای پیگیری و اجرایی کردن برنامهها و طرحهای مختلف جهت تحقق رونق و جهش تولید تحت الشعاع قرار دهد.
ایمر ملاساری، باغلی مرامه، بی بی شیروان، چای قوشان بزرگ، زابل آباد، فجر، قوینلی، قوچمراد، قزاقلی، کرند، هوتن، قیزلر، قولاق بورته، داشلی برون، فدوی و تنگلی از جمله روستاهای شامل اجرای طرح توسعه اقتصاد این شهرستان است.
علیاکبر برآبادی معاون برنامهریزی و توسعه فرماندار ویژه گنبدکاووس نیز گفت: بیشترین طرحهای پیشنهادی برای اجرا در این روستاها در حوزه جهادکشاورزی با ۹۲ طرح، صنعت، معدن و تجارت با ۴۲ طرح و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با ۱۸ طرح است.
حدود ۳۵۰ هزار نفر جمعیت شهرستان گنبدکاووس در ۲ نقطه شهری و ۱۶۷ روستای دارای کد شناسایی و حدود ۴۰ نقطه جمعیتی سکونت دارند.
نظر شما