۷ خرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۳۸
کد خبرنگار: 909
کد خبر: 83802118
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تمهیدات لازم برای عبور سیلاب احتمالی در استان اصفهان اتخاذ شود

اصفهان - ایرنا - مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از دستگاه‌های خدمات‌رسان خواست تا با توجه به ناپایداری‌های جوی در استان و افزایش رگبار و وزش باد، تمهیدات و اقدامات لازم برای عبور سیلاب‌های احتمالی را اتخاذ کنند.

منصور شیشه‌فروش روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ناپایداری همرفتی از بعدازظهر امروز همراه با رگبار موقت، رعد و برق، وزش باد شدید و تند باد موقتی در نیمه غربی و مناطق شمال و جنوب استان آغاز شده است و با توجه به حوادث هفته قبل، لازم است که اقدامات پیشگیرانه در صورت بروز سیلاب، انجام شود.

وی با بیان‌اینکه رگبارهای هفته گذشته در مناطقی مانند شهرضا و شرق اصفهان منجر به فعال شدن رودخانه‌های فصلی، وقوع سیلاب، آبگرفتگی برخی منازل و خسارت وارد شدن به برخی مزرعه‌ها و زیرساخت‌ها شد، اظهار داشت: با توجه به پیش‌بینی هواشناسی در باره جو به نسبت ناپایدار در سه روز آینده در استان لازم است که تمهیدات لازم برای عبور سیلاب احتمالی و محافظت از مزرعه‌ها، باغ‌ها و گلخانه‌ها انجام شود.

شیشه‌فروش با اشاره به اینکه سامانه ناپایدار جوی امروز چهارشنبه منجر به گرد و خاک محلی، وقوع صاعقه و تگرگ می‌شود، از مردم خواست تا از تردد و توقف در کنار رودخانه‌ها پرهیز کنند و برای جلوگیری از سقوط تابلوها و داربست‌ها در برابر باد شدید و تگرگ اقدام شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با تاکید براینکه دستگاه‌های متولی باید نسبت به لایروبی کانال‌های آب اقدام کنند، افزود: لازم است از صعود به ارتفاعات، توقف در زیر درختان فرسوده و  تردد و توقف دام‌ها در حاشیه رودخانه‌های فصلی و دره‌ها جلوگیری شود.

اداره کل هواشناسی استان اصفهان روز چهارشنبه اعلام کرد که نقشه‌های هواشناسی بیانگر جو ناپایدار در سه روز آینده است و امروز در بیشتر مناطق استان در ساعات بعدازظهر و شب افزایش ابر، گاهی وزش باد به نسبت شدید تا شدید و بارش‌های رگباری پراکنده و در مناطق شمال، شرق و تا حدی مرکز همراه با گرد و خاک محلی است.

اواخر هفته گذشته نیز بارش‌ها و وزش باد شدید منجر به فعال شدن رودخانه‌های اسفرجان و کهرویه در بالادست شهرضا و ایجاد سیلاب، آبگرفتگی خانه‌ها در شهر منظریه، ایجاد سیلاب در بالادست دهستان رامشه در جرقویه علیا در شرق اصفهان و وارد شدن خسارت به زمین‌های کشاورزی، قنات‌ها و سیل‌بندها، ایجاد سیلاب در تودشک و بن‌رود در شرق اصفهان و خسارت به مزارع و سیل‌بندها و وزش باد شدید در شرق مانند نایین، انارک و شرق و جنوب اصفهان باعث خسارت به شبکه برق، مزارع و درختان شد.

استان اصفهان بیش از پنج میلیون نفر جمعیت در ۲۴ شهرستان دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha