علی شمسی نیا روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کرمانی ها ۷۲ ملیون تومان از زکات فطریه خود را از طریق واریز نقدی، ۵۴ میلیون تومان را از طریق دستگاه های کارتخوان، ۲ میلیون و ۳۰۰ تومان را از طریق اجرای کدهای دستوری اعلام شده و یک میلیون و ۸۶۰ هزار تومان را از طریق واریز به حساب های جاری موسسه خیریه ثامن الحجج بیماران خاص استان کرمان به بیماران اختصاص دادند.
وی اظهار داشت: همچنین وجه واریزی فطریه و کفاره به صورت جداگانه ثبت شده و مبالغ واریز شده برای کفاره صرف خریداری مواد غذایی برای بیماران خاص و سخت درمان می شود.
مدیرعامل موسسه خیریه ثامن الحجج (ع) بیماران خاص استان کرمان تصریح کرد: این موسسه خیریه روز عید فطر با استقبال گسترده و پرشور مردم و مسئولان این استان روبرو شد.
وی تاکید کرد: علیرغم شیوع بیماری کرونا و برگزار نشدن نماز عید فطر در مصلای شهر کرمان و برخی شهرستان های این استان تا ساعت ۱۰ صبح روز عید فطر جمع آوری فطریه توسط کمیته امداد و نیروهای موسسه خیریه ثامن الحجج (ع) انجام شد و پس از ساعت ۱۰ در مسیرهای مختلف سطح شهر این اقدام خداپسندانه ادامه داشت و در این بین مراجعات زیادی به مرکز خیریه ثامن الحجج (ع) شد که شامل کمک های نقدی و غیرنقدی بود.
شمسی نیا گفت: همچنین کمک های نقدی زیادی به مجموعه بیماران خاص و دارالشفای امام رضا (ع) کرمان انجام شده و خیرین زیادی برای تکمیل مجموعه دارالشفا اعلام آمادگی کرده اند.
وی افزود: خیرینی نیز از داخل و خارج از کشور در زمینه انجام عملیات احداث و تجهیز بخش های مختلف دارالشفای امام رضا (ع) اعلام آمادگی کرده اند و بزودی ۱۰ کلینک خاص در این مجموعه به بهره برداری می رسد.
مدیرعامل موسسه خیریه ثامن الحجج (ع) بیماران خاص استان کرمان ادامه داد: امیدواریم بتوانیم امانتدار خوبی برای مردم باشیم و اقدامات ویژه ای را در در زمینه تامین سلامت مردم این استان با حمایت مسئولان و مردم انجام دهیم.
وی همچنین از امام جمعه، استاندار، مسئولان قضایی و امنیتی استان کرمان به دلیل همراهی و مساعدت با مجموعه خیریه ثامن الحجج (ع) بیماران خاص تقدیر کرد و گفت: در شهرستان های استان کرمان کارهای ویژه ای در دست انجام است و بزودی بخش دیالیز شهرستان بردسیر که توسط خیرین احداث شده توسط خیریه بیماری های خاص تجهیز می شود به بهره برداری می رسد.
شمسی نیا گفت: در شهرستان زرند نیز کار بزرگی در زمینه سلامت مردم این شهرستان در حال آغاز شدن است و در شهرستان هایی که دانشگاه علوم پزشکی دارند بزودی هماهنگی هایی انجام و بخش های مورد نیاز این دانشگاه ها با کمک خیرین احداث و تجهیز خواهد شد.
وی از کشت گیاهان دارویی به عنوان طرحی در راستای تامین اشتغال بیماران خاص و سخت درمان استان کرمان نام برد و گفت: با توجه به اینکه شرایط تغذیه بیماران خاص در روند بهبود آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است تامین سبد غذایی بیماران در دستور کار موسسه خیریه ثامن الحجج (ع) کرمان قرار دارد.
مدیرعامل موسسه خیریه ثامن الحجج (ع) بیماران خاص استان کرمان تاکید کرد: ۱۷ کارگروه پیشگیری از بیماری ها در دارالشفای امام رضا (ع) تشکیل و مرکز جامع پیشگیری راه اندازی شده و جا دارد از مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی کرمان در این راستا تقدیر کنیم.
وی از مسئولان استان کرمان خواست با مجموعه خیریه ثامن الحجج (ع) همکاری کنند تا اقدامی ماندگار در کرمان ثبت شود.
وی از خود به عنوان خدمتگزار بیماران خاص نام برد و از مسئولان و مردم کرمان به دلیل همراهی با این مجموعه خیریه، از دادستان کرمان به دلیل پیگیری مسائل بیماران خاص و از سربازان گمنام امام زمان (عج) به خاطر همراهی در پیشبرد اهداف این مجموعه تقدیر کرد.
۵۰ پایگاه دریافت زکات فطریه طی سال جاری برای بیماران خاص کرمان در مناطق مختلف این استان برپا شد.
بیش از سه هزار بیمار همودیالیز و پیوند کلیه و هزار و ۲۰۰ بیمار مبتلا به تالاسمی در کرمان وجود دارد که در شرایط فعلی نیازمند حمایت جدی هستند.
هزار و ۶۰۰ بیمار ام اس و چهار هزار بیمار خاص و سخت درمان در استان کرمان تحت پوشش موسسه خیریه ثامن الحجج قرار دارند.
۱۰ کیلنیک با تجهیزات کامل در موسسه خیریه ثامن الحجج (ع) کرمان وجود دارد.
نظر شما