۱۸ خرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۱
کد خبرنگار: 1426
کد خبر: 83804356
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

ایلام در پساکرونا میزبان گردشگران عراقی است

ایلام - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایلام گفت: این استان خود را برای میزبانی از گردشگران عراقی در دوران پساکرونا و زمان بهبود شرایط ناشی از این بیماری آماده می‌کند.

عبدالمالک شنبه‌زاده روز یکشنبه در گفت گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این راستا برنامه‌ریزی لازم برای برگزاری فم‌تور آشنایی فعالان گردشگری کشور عراق با جاذبه‌های طبیعی و تاریخی این استان انجام می‌شود.

وی افزود: شناسایی و معرفی جاذبه‌های گردشگری استان، استفاده از ظرفیت بازار کشور عراق جهت توسعه گردشگری بخصوص گردشگری سلامت و بالا بردن میزان شناخت و حجم تقاضا در بازار هدف از اهداف برگزاری این فم تور است.

شنبه‌زاده با بیان اینکه حضور گردشگران در استان علاوه بر معرفی جاذبه‌های تاریخی و صنایع‌دستی سود آوری را نیز برای بخش خصوص به همراه دارد، گفت: رونق گردشگری خارجی از طریق انعقاد تفاهم‌نامه با استان‌های همجوار در کشور عراق و همچنین برگزاری فم‌تور فعالان گردشگری از مهمترین برنامه‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان در سال جاری است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام همچنین به برگزاری اولین فم‌تور در سال گذشته اشاره کرد و یادآور شد: سال گذشته در راستای سفر استاندار ایلام به کشور عراق و دیدار با سرکنسول ایران در نجف اشرف مبنی بر توسعه گردشگری بین استان‌های ایلام، نجف اشرف، المثنی و دیوانیه عراق این سفر منجر به عقد قرارداد در زمینه ورود تورهای گردشگری عراقی به استان ایلام شد.

اقامتگاه‌های بوم‌گردی ایلام ساماندهی می‌شوند

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام گفت: در راستای توسعه گردشگری روستایی اقامتگاه‌های بوم‌گردی این استان ساماندهی می‌شوند.

شنبه‌زاده اظهار داشت: هم‌اکنون بیش از ۴۰ اقامتگاه بوم‌گردی برای خدمات‌رسانی مطلوب به گردشگران و مسافران و ارائه خدمات بر اساس فرهنگ بومی در استان فعال است.

وی افزود: ساماندهی اقامتگاه‌ها بر اساس درجه‌بندی، نرخ‌گذاری، آموزش، رعایت شئونات اسلامی و ممنوعیت استعمال قلیان در دستور کار قرار گرفت و با هر گونه تخلف از سوی اقامتگاه‌های بوم‌گردی بر اساس مقررات و ضوابط برخورد می‌شود.

شنبه‌زاده با تاکید بر اینکه اقامتگاه‌های بوم‌گردی دارای مجوز باید در سامانه آمار و اطلاعات گردشگری ثبت‌نام کنند، گفت: با توجه به اهمیت نیروی آموزش‌دیده در تمامی تاسیسات گردشگری هر گونه تمدید پروانه بهره‌برداری منوط به گذراندن دوره‌های آموزشی توانمندسازی فعالان گردشگری است.     

وی یادآور شد: هدف از تقویت بوم‌گردی ایجاد زیرساخت‌های گردشگری در روستاها، توسعه کسب و کار مرتبط با گردشگری، ایجاد اشتغال و جلوگیری از مهاجرت روستاییان است.

بازارچه صنایع‌دستی ایلام تکمیل و تجهیز می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: نمای بیرونی بازارچه صنایع‌دستی استان با اعتبار ملی تخصیص یافته به صورت سنتی تکمیل و تجهیز می‌شود.

شنبه‌زاده افزود: این بازارچه به عنوان تنها بازارچه دائمی دست‌آفرینه‌های هنری در اختیار هنرمندان و صنعتگران این استان قرار گرفته است.

وی یادآور شد: هم اکنون هنرمندان رشته‌های مختلف مانند گلیم، چوب، سفال، سنگ‌تراشی، معرق، محرق ساقه گندم، زیورآلات، جاجیم و چیت‌بافی در ۲۳ غرفه این بازارچه فعالیت دارند.

شنبه‌زاده تاکید کرد: ایلام از استان‌های پیشرو در عرصه تولیدات داخلی به ویژه صنایع‌دستی است که امیدوارم بتوانیم با توجه بیشتر به این حوزه علاوه بر اشتغال‌زایی و کاهش آمار از میراث بومی استان نیز حفاظت کنیم.

استان ایلام یک هزار و ۵۰۰ اثر تاریخی، طبیعی و گردشگری دارد که ۷۷۴ اثر آن تاکنون در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده که از این تعداد ۷۳۷ اثر تاریخی، ۲۴ اثر معنوی، ۶ اثر طبیعی و هفت اثر نیز مکان رویداد دفاع مقدس است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha