منصور شیشهفروش روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشتر این ساختمانها در بافت فرسوده قرار دارند و برخی از آنها بلند مرتبه هستند.
اصفهان ۲ هزار و ۳۰۴ هکتار بافت فرسوده دارد که ۲۰ درصد مساحت شهر را شامل میشود.
وی با بیان اینکه این ساختمانها از نظر فنی بررسی شده و درباره همه مخاطرات آنها به مالکان تذکر داده شده است، اظهارداشت: این ساختمانها از نظر سیستمهای ایمنی برق و گاز، خروجی، اطفاء حریق و لولهکشی دچار آسیب پذیری بالایی هستند.
شیشهفروش با اشاره به اینکه شهرداری اصفهان موظف به تشکیل کارگروهی برای شناسایی این قبیل ساختمانها در سطح شهر شده است، اضافه کرد: مکانهای پر خطر در بازار و پاساژها نیز با همکاری شهرداری، میراث فرهنگی، اصناف و آتش نشانی شناسایی و روشهای افزایش ایمنی آنها بویژه از نظر شبکه برق و گاز و سقف بررسی شده است.
وی با تاکید بر اینکه لازم است آموزشهای لازم به مردم درباره ساختمانهای پر خطر و مخاطرات آنها داده شود، گفت: امسال چند حادثه از جمله آتشسوزی تعدادی مغازه و همچنین یک مجتمع مسکونی بزرگ در اصفهان رخ داد که همه جوانب آن در جلسهای با حضور مسوولان دستگاههای اجرایی مربوطه بررسی شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان خاطرنشان کرد: در این جلسه تاکید شد که دستگاههای اجرایی مربوطه نسبت به کنترل ایمنی سیستمهای برق و گاز همه مجموعههای ساختمانی بزرگ در اصفهان اقدام کنند.
شیشه فروش با اشاره به فعالیت بیش از هشت هزار واحد صنفی در محدوده بازار اصفهان، تصریح کرد: لازم است تدابیر ایمنی در بازارهای بزرگ شهرهای دیگر استان مانند کاشان و نایین نیز در نظر گرفته شود.
وی اضافه کرد: لازم است علاوه بر بررسی شبکههای برق و گاز، ایمنی سقف این بازارها در برابر مخاطرات مختلف مانند باد و باران و همچنین مسیر دسترسی نیروهای خدماترسان بویژه آتش نشانی بررسی و اقدامات لازم برای رفع مشکلات احتمالی انجام شود.
اواخر اردیبهشت امسال وقوع آتشسوزی در یک مجتمع مسکونی ۱۲ طبقه در کلانشهر اصفهان ۵۳ مصدوم برجا گذاشت و یک واحد صنفی در جنب پاساژ افتخار واقع در چهارباغ عباسی این شهر دچار آتشسوزی و یک نفر در این حادثه مصدوم شد.
همچنین اوائل خرداد امسال یک حادثه آتشسوزی در یکی از مغازههای بازار میدان امام بدلیل اتصالی در کنتور برق رخ داد.
کلانشهر اصفهان ۲ میلیون نفر جمعیت دارد.
نظر شما