دکتر رضا عباسی روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران اظهارداشت: بخش عمده موفقیت در دوران کرونا مربوط به خبرنگاران و اصحاب رسانه است که اگر اطلاع رسانی درست آنها نبود جامعه با مشکلات فراوانی مواجه میشد.
وی گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون مردم بیشتر به بیمارستانهای دولتی مراجعه و از خدمات بیمه سلامت استفاده کردند.
مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان افزود: هماینک یک میلیون و ۸۸۳ هزار و ۸۱۷ نفر بیمه شده در پنج صندوق کارکنان دولت، صندوق روستاییان و عشایر، صندوق بیمه همگانی رایگان، صندوق ایرانیان و صندوق سایر اقشار هستند.
وی با اشاره به اینکه با بیشاز ۶۰۰ موسسه طرف قرارداد هستیم بیان کرد: حدود ۶۸ درصد مردم سیستان و بلوچستان تحت پوشش بیمه سلامت هستند.
عباسی ادامه داد: تاکنون ۶۴۹ میلیارد تومان بابت درمان بیمه شدگان سیستان و بلوچستان در سال ۹۸ هزینه شده و بخش عمده مطالبات بخش خصوصی نیز پرداخت شده است.
وی خاطرنشان کرد: از ۲۲ بهمن ۹۸ تا ۱۰ خرداد سالجاری ۳۲۰ میلیارد تومان در وجه دانشگاههای علوم پزشکی سیستان و بلوچستان پرداخت شده است.
مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان گفت: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۱۴۹ میلیارد تومان، دانشگاه زابل ۴۶ میلیارد تومان و دانشگاه ایرانشهر ۱۲۵ میلیارد تومان از این بیمه دریافت کردهاند.
وی افزود: ۳۹.۶ میلیارد تومان بابت مطالبات موسسات غیردولتی و یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به دفاتر پیشخوان نیز پرداخت شده است.
عباسی ادامه داد: در سطح یک که شامل مراکز روستایی و عشایر استان است تقریبا مطالبات سال ۹۸ پرداخت شده و سطح ۲ و سه نیز شامل بیمارستانها فروردین ۹۹ پرداخت و پرداختی ۹۸ نیز تا حدودی واریز شده است.
وی اظهار داشت: هزینههای درمانی بیمارستانهای دانشگاهی، درمانگاهها و مراکز بهداشت و درمانی روستایی نیز تا ابتدای آذر واریز شده است.
مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان گفت: چهار طرح نسخه نویسی الکترونیکی، الکترونیکی کردن اسناد بستری، نظام ارجاع و پزشک خانواده و استحقاق سنجی داریم که در سال ۹۹ نسخه نویسی الکترونیکی از اول تیر به حالت اجبار برای پزشکان اجرا میشود و تمامی سازمانهای بیمهگر به همین سمت پیش خواهند رفت.
وی افزود: چهار هزار و ۱۰۹ نفر از بیماران خاص مانند هموفیلی، کلیوی، ام .اس و تالاسمی زیرپوشش بیمه سلامت قرار دارند که از ابتدای سال ۹۸ تاکنون ۴۰ میلیارد تومان هزینه درمان این افراد شده است.
عباسی ادامه داد: از سال ۸۴ تمام مددجویان کمیته امداد روستایی تحت پوشش بیمه سلامت بودند و ۲۸ هزارو ۶۵۵ نفر مددجوی شهری کمیته امداد نیز در سالجاری تحت پوشش این بیمه قرار گرفتند.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون ۱۰ میلیارد و ۱۸۶ میلیون تومان هزینه درمان مددجویان شهری کمیته امداد و ۲۲۹ میلیارد تومان هزینه درمان روستاییان و عشایر شده است.
مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان بیان کرد: در ۱۷ بیمارستانی که طرح الکترونیک اسناد بستری اجرا میشود ۶۳ هزارو ۵۸۹ پرونده صورت حساب شده است.
وی گفت: در طرح استحقاق سنجی نیز تاکنون ۶۳ هزار نفر که از ۲ یا سه بیمه استفاده میکردند، شناسایی شده و در مراکز درمانی تنها یک بیمه قابل قبول است.
عباسی افزود: افرادیکه در سیستان و بلوچستان بیمه شده نبودند در قالب آزمون وسع برای کسانی که پیامک آمده و وزارت رفاه تشخیص داد۳۷ هزارو ۸۴۶ دفترچه صادر شده است.
نظر شما