راهبردهای سردار سلیمانی تا مهر امسال به مدارس ابلاغ می‌شود

تهران- ایرنا- معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: راهبردها و سیاست‌های سردار شهید حاج قاسم سلیمانی تدوین شده و تا مهر امسال به مدارس ابلاغ می‌شود.

به گزارش روز دوشنبه معاونت پرورشی و فرهنگی، علیرضا کاظمی در جلسه ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس یاد امام (ره) که سرافرازی‌های جمهوری اسلامی ایران مدیون ایشان و خون شهدای اسلام است را گرامی داشت و اظهار داشت: وقتی خاطرات شهدا و عقبه انقلاب اسلامی را مرور می‌کنیم، شرمنده می‌شویم چراکه با جان گذشتگی در عرصه‌های مختلف کار کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: کمیته‌ای در اداره کل فرهنگی - هنری برای برگزاری جلسه ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس تشکیل شد و برنامه‌هایی را در این راستا تنظیم و به استان‌ها ارسال کردیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش همچنین گفت: دشمن تمام سعی خود را دارد تا فرهنگ ایثار و شهادت را از ذهن مردم پاک کند. این فرهنگی است که تاکنون نظام اسلامی را با اقتدار حفظ کرده است و برای بعدها نیز راز و رمز حرکت انقلاب مدیون این فرهنگ و روحیه بسیجی حاکم بر ملت و مردم است.

کاظمی با تاکید بر الهام‌ گرفتن از روحیه شهدا از تلاش برای نهادینه شدن این فرهنگ در روح و جانمان گفت. وی ادامه داد: بزرگداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس، امسال از ۳ خرداد آغاز می‌شود و تا پایان سال تحصیلی ساری و جاری است لذا می‌توان برنامه‌هایی را در این راستا نهادینه کنیم.

وی تصریح کرد هر معاونت یک یا دو برنامه را به دفاع مقدس اختصاص دهد تا مشارکتی در این راستا صورت گیرد. به ویژه معاونت متوسطه در موضوع پروژه مهر باید در این جهت فعالیت داشته باشد تا برنامه‌های دفاع مقدس در تمام مدارس اجرا شود.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که باید برنامه‌هایی را طراحی کنیم تا در دل مدارس برود، اضافه کرد: باید بر روی ۲ اقدام متمرکز شویم؛ یکی اینکه امسال اولین سالگرد سردار شهید سلیمانی است و مکتب سلیمانی و روش و منش ایشان در ابعاد مختلف می‌تواند یک الگو در برنامه ریزی‌ها باشد. راهبردها و سیاست‌های سردار تدوین شده تا در مهر امسال به مدارس ابلاغ شود.

کاظمی افزود: یک برنامه دیگر بااهمیت اردوهای شمیم نور است که پیش مقدمه اردوهای راهیان نور است و فرصت‌های ارزشمند تربیتی و فرهنگی برای دانش‌آموزان ابتدایی و متوسطه اول را مهیا می‌کند، در تهران مرکز این فعالیت‌ها باغ موزه دفاع مقدس است که گذشته انقلاب اسلامی را به خوبی به تصویر کشیده است.

وی ادامه داد: امیدواریم بتوانیم حضور دانش‌آموزان را در این میدان‌ها داشته باشیم تا عطش حضورشان در اردوهای راهیان نور را ایجاد و در نهایت پایبندی به ادامه راه شهدا را تبیین کنیم.

آموزش و پرورش علمدار ترویج این فرهنگ در جامعه است

در ادامه جلسه  علی اصغر جعفری دبیر ستاد گرامیداشت دفاع مقدس ضمن گرامیداشت یاد امام خمینی (ره) و شهدا گفت: امسال چهلمین سال دفاع مقدس و جشن پیروزی ماست و امروز اثرات دفاع مقدس را در زندگی خود می‌بینیم.

وی با بیان این که این ایام باید برای نسل جوان تبیین شود و در این راستا آموزش و پرورش علمدار ترویج این فرهنگ در جامعه است، اظهارداشت: نسل جوان باید ارزش‌های دفاع مقدس و شهدا را بشناسند تا تلاش دشمنان به سرانجام نرسد.

دبیر ستاد گرامیداشت دفاع مقدس ادامه داد: چند راهبر را پیشنهاد می‌دهم که در برنامه‌ها دیده شود؛ توجه به نسل جوان، بهره گیری از روش‌های جذاب و مناسب و فضای مجازی مانند شبکه شاد، تکریم و تجلیل از شهدای آموزش و پرورش، کمک به تکمیل اطلاعات شهدا در موزه مجازی ستاد برای شهدای دانش‌آموز و فرهنگی.

برای دانش‌آموزان مکتب سلیمانی را تبیین کنیم

رمضانی مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و دفاع مقدس در ادامه این جلسه با گرامیداشت یاد و رفتار امام خمینی (ره) گفت: نسل جوان و نوجوان باید با فرهنگ و ایده‌های امام آشنا شوند همچنین دانش‌آموزان هشت سال دفاع مقدس را ندیدند لذا مسوولیت ما سنگین‌تر می‌شود.

وی افزود: ما از هشت سال دفاع مقدس برداشت می‌کنیم باید دانش‌آموزان شهدا، موزه‌های جنگی و دفاع مقدس را بشناسند طرح شمیم نور یک کار کشوری است که می‌تواند در این باره کمک کننده باشد.

مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و دفاع مقدس تصریح کرد: باید فضا را برای دانش‌آموزان ایجاد کنیم که مکتب سلیمانی را برایشان تبیین کنیم لذا جشنواره‌ای را برای این موضوع درنظر گرفتیم.

رمضانی به بازدید یک میلیون نفر از فیلم‌های اردوهای راهیان نور در کانال معاونت پرورشی و فرهنگی شبکه شاد اشاره کرد و درباره اردوهای راهیان نور نیز گفت: انتظار داریم دوستان هر معاونت در این بحث ورود پیدا کنند چرا که وظیفه آموزش و پرورش است.

در ادامه این جلسه هر یک از افراد حاضر به بیان برنامه‌های خود در موضوع دفاع مقدس پرداختند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha