محمد جامعی، دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این رشته در دفترچه کنکور ثبت نشده است و امسال استثنائا پذیرش بر اساس شرایط تحصیلی و معدل انجام میشود.
وی، با اشاره به اینکه ۸۴ رشته کاردانی و ۵۱ رشته کارشناسی ناپیوسته در این دانشگاه تدریس میشود، اظهار داشت: تربیت مهندسان و تکنسینهای مورد نیاز بازار کار، یکی از وظایف این دانشگاه است.
جامعی، با بیان اینکه هشت رشته جدید در مقطع کاردانی به رشتههای این دانشگاه افزوده شده است، گفت: رشتههای انرژی خورشیدی، گرافیک، هتلداری، کنترل ابزار دقیق، برق صنعتی و مکانیک خودرو بتازگی در مقطع کاردانی ارائه شده است.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای فارس اضافه کرد: سیاست و ماموریت این دانشگاه این است که افراد به بازار کار وارد شوند، در عین حال شرایط برای علاقهمندان به ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر نیز فراهم است.
وی، با اشاره به اینکه ثبتنام مقطع کاردانی واحدهای ۱۴گانه دانشگاه فنی و حرفهای فارس همزمان با سراسر کشور، آغاز شده است، بیان داشت: علاقهمندان برای ثبتنام در این مقطع باید به سایت سازمان سنجش مراجعه کنند.
جامعی افزود: برای حضور در دوره کارشناسی ناپیوسته علاقهمندان باید پس از اخذ مدرک کاردانی در کنکور شرکت کنند و پس از حصول موفقیت در رشته مورد نظر به ادامه تحصیل بپردازند.
او با اشاره به اینکه دانشگاه فنی و حرفهای برای گسترش مهارتآموزی دانشجویان ایجاد شده است، گفت: بیش از ۷۰ درصد دانشآموختگان دانشگاه فنی و حرفهای وارد بازار کار شدند و تربیت نیروی انسانی توانمند و ماهر یکی از راههای نیل به هدف جهش تولید در کشور است.
جامعی ادامه داد: اگر دانشجویان علاوه بر دانش، مهارتی برای اجرای کار نداشته باشند، با مشکل مواجه میشوند اما دانشآموختگان دانشگاه فنی و حرفهای میتوانند خلاء موجود در حوزه مهارت را از بین ببرند.
نظر شما