بهمن مرادنیا روز سهشنبه در جمع اعضای هیات امنای صندوق قرض الحسنه روحانیون استان اظهار داشت: در بحث روحانیت استان، بویژه اهل سنت این خلاء وجود داشت و تاسیس این صندوق نیز صرفا به منظور پرداخت تسهیلات قرض الحسنه و جزیی نیست بلکه باید شروعی برای آغاز فعالیت های اقتصادی روحانیون باشد.
وی در ادامه بر ضرورت انتخاب شخصی توانمند به عنوان مدیر صندوق قرض الحسنه روحانیون تاکید کرد و از معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع خود خواست موضوع واگذاری یک معدن شن و ماسه در استان به این صندوق را به منظور پشتیبانی مالی، پیگیری کند.
استاندار کردستان با بیان اینکه آینده خوبی برای این صندوق متصور است، افزود، امیدواریم این صندوق هم موجب اشتغالزایی شود آیندگان هم از مزایای آن بهرهمند شوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان هم در این جلسه تاسیس صندوق قرض الحسنه روحانیون را گامی در راستای استقلال مالی روحانیون استان خواند و گفت: بسترسازی و پشتیبانی از فعالیتهای اقتصادی روحانیون بویژه افرادی که منبع درآمدی خاصی ندارند. از اهداف تشکیل این صندوق است.
خالد جعفری با اشاره به اینکه این صندوق امانتی در دست هیات امنا و هیات مدیره است، یادآور شد: تدوین اصول و چارچوبها و اداره صندوق قرض الحسنه روحانیون، بر عهده هیات امنا است و دستگاههای دولتی صرفا پشتیبان آن هستند.
صندوق قرض الحسنه روحانیون (اهل سنت) کردستان، با مجوز بانک مرکزی تاسیس و هیات امنا و هیات مدیره آن از میان روحانیت استان تعیین شده است.
نظر شما