۱۳ خرداد ۱۳۹۹، ۲۰:۰۸
کد خبرنگار: 1187
کد خبر: 83809249
T T
۴ نفر

برچسب‌ها

عملیات احداث محور عربشاه تکاب - یاسوکند بیجار آغاز شد

مهاباد- ایرنا- عملیات اجرایی پروژه ساخت و آسفالت محور عربشاه گروس - آی‌قلعه‌سی در محور تکاب به یاسوکند بیجار به طول ۱۲ کیلومتر در قالب طرح ابرار آغاز شد.

فرماندار تکاب روز سه‌شنبه در بازدید از این محور فرعی در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این پروژه شامل زیرسازی و آسفالت بخشی از محور سبیل- عربشاه گروس تکاب و یاسوکند بیجار است که برای تکمیل و بهره‌برداری از آن ۵۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است.

محمود زمانی افزود: در مرحله اول احداث این جاده عملیات زیرسازی به صورت امانی و با اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد ریال با همکاری فرمانداری و اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تکاب انجام می‌شود و در فاز بعدی پروژه، آسفالت‌ریزی جاده از محل اعتبارات سازمان راهداری صورت خواهد گرفت.

وی بیان کرد: هم‌اینک راه دسترسی تکاب به استان زنجان از مسیر بیجار ۲۳۲ کیلومتر است که با احداث و آسفالت این راه روستایی در محور «سبیل - یاسوکند» فاصله جاده‌ای این شهرستان با مرکز استان زنجان ۵۰ کیلومتر کوتاه‌تر می‌شود و به ۱۸۲ کیلومتر خواهد رسید.

وی با بیان اینکه این طرح جاده‌ای در قالب طرح ابرار (اقدام برای راه‌های اولویت‌دار روستایی) بصورت امانی و پیمانی اجرا می‌شود اظهار داشت: بر این اساس اجرای زیرسازی محور «عربشاه - آی‌قلعه‌سی» توسط اداره راهداری تکاب با اعتبار استانی انجام و روکش آسفالت آن با استفاده از اعتبارات سازمان راهداری کشور اجرا خواهد شد.

فرماندار تکاب گفت: احداث و آسفالت محور روستایی عربشاه گروس تکاب و یاسوکند بیجار موجب تحول عمده جاده‌ای و ارتباطی در جنوب آذربایجان‌غربی و ارتقای خدمات راهداری شده و نقطه عطفی در ارتباطات جاده‌ای تکاب به‌شمار می‌رود.

تکاب با ۸۱ هزار نفر جمعیت در منطقه‌ای کوهستانی با جاده‌های سخت‌گذر در جنوب آذربایجان‌غربی در فاصله ۳۰۰ کیلومتری از مرکز استان واقع شده و از طریق شهر دندی، بخش یاسوکند حسن‌آباد با استان زنجان، از طریق شهرهای بیجار و دیواندره با استان کردستان و به واسطه محور «گوجه قلعه‌سی» هشترود به‌صورت مستقیم با استان آذربایجان شرقی ارتباط جاده‌ای دارد.

محور تکاب - بیجار - زنجان اصلی‌ترین راه دسترسی اهالی تکاب به استان زنجان به‌شمار می‌رود اما برای عزیمت به این استان از محورهای فرعی قمچقای، دندی و یاسوکند به دلیل کوتاه‌تر شدن مسافت نیز استفاده می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha