عبدالهاشم حسننیا روز جمعه در جریان بازدید از مرز میرجاوه ضمن گفتوگو با رانندگان، با تشریح تلاشهای صورت گرفته از سوی این سازمان و رایزنی های انجام شده برای رفع مشکل توقف اجباری ناوگان حامل بار صادراتی و ترانزیت در مرز میرجاوه در پی محدودیت های مرزی ناشی از شیوع بیماری کرونا هم اینک تردد کامیونها از این مرز در حال انجام است.
به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور، معاون وزیرراه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در سفر به استان سیستان و بلوچستان، از پروژههای فعال این بخش، توسعه زیرساختهای پایانههای مرزی میلک و میرجاوه و کارگاههای تعمیر ماشین آلات و تجهیزات راهداری استان بازدید کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با حضور در کارگاه تعمیر ماشین آلات راهداری، از نزدیک بر روند نوسازی و بازسازی این دسته از ناوگان نظارت کرد و اظهار داشت: تعمیر و بازسازی بیش از ۱۶۰ دستگاه ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین راهداری این استان با استفاده از توان نیروهای متخصص بومی، منجر به میلیاردها تومان صرفه جویی اقتصادی و رونق اشتغال تخصصی در صنعت راهداری شده است.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور همچنین در بازدید از پایانه مرزی میلک و میرجاوه بر روند گسترش و بهسازی زیرساختهای این پایانه ها، نظارت و اهمیت پایانه های مرزی در رونق اقتصادی و توسعه صنعت حمل و نقل و همچنین ایجاد اشتغال پایدار در منطقه تاکید کرد.
حسننیا در سفر یک روزه به استان سیستان و بلوچستان از کارگاه مونتاژ پلهای خرپایی و لولههای آرمکو و همچنین برخی از پروژههای بهسازی و ارتقای کیفی روکش آسفالت در راههای ارتباطی این استان نیز بازدید کرد.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در بازدید از پایانه بار زاهدان، با رانندگان بخش حمل و نقل جادهای کالا گفتوگو و از تلاشهای آنان در حمل کالاهای اساسی و ضروری مورد نیاز مردم در شرایط بحران بیماری کرونا در کشور تقدیر و بر عزم سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در پیگیری مشکلات و خواسته های تلاشگران این عرصه تأکید کرد.
براساس این گزارش خداداد مقبلی معاون فنی و اجرایی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای و ایوب کرد مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس سازمان راهداری را همراهی کردند.
نظر شما