علی نیکویی شنبه شب در نشست ستاد مبارزه با کرونا افزود: روند افزایش مبتلایان به بیماری کرونا در شهرستان نگران کننده است وموثرترین راه برای قطع زنجیره این بیماری درخانه ماندن و نداشتن سفرهای غیرضرور درون
و برون شهری است.
وی بیان داشت: متاسفانه با اطلاع رسانی گسترده در رسانه ملی و فضای مجازی، اما هنوز هم مردم و این بیماری را جدی نگرفته اند و شاهد تعلل و سهل انگاری شهروندان در رعایت دستورالعملهای بهداشتی و استفاده از ماسک و دستکش در مراودات اجتماعی هستیم.
رییس ستاد مبارزه با کرونا در شهرستان بندرلنگه اظهارداشت: خودداری از برگزاری مجالس عروسی، ختم، مهمانی و دورهمی های خانوادگی از دیگر مواردی است که مردم شهرستان باید به طور جدی در این روزها آن را رعایت کنند.
نیکویی یادآورشد: مدیران و مسوولان ادارات با واحدهای خود سرکشی و بازرسی کنند و از ظرفیت نیروهای بسیجی نیز در این زمینه استفاده کنند.
وی گفت: در بازرسیها هر جا نیاز به برخورد بود قاطع عمل شود و سلامتی مردم و جامعه را اصل قرار دهید.
نیکویی در خصوص واحدهای صنفی شهرستان نیز گفت: استفاده از ماسک و دستکش برای فروشنده و خریدار الزامی بوده و این ستاد با صنف های متخلف برخورد می کند.
فرماندار بندرلنگه در خصوص ضدعفونی معابر و اماکن عمومی شهرستان نیز خاطرنشان کرد: بخشداری ها، دهیاری ها، خانه های بهداشت روستایی، بسیج، ستاد اربعین و ادارات مسوول در شهرستان نسبت به گندزدایی معابر و اماکن عمومی بیش از گذشته اقدام کنند.
ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد و تاکنون به بیش از ۱۵۰ کشور سرایت کرده است.
کرونا مانند سایر ویروسهای تنفسی است که در افراد دارای نقص ایمنی مانند بیماران دیابتی، دیالیزی و دارای بیماریهای خود ایمنی میتواند خطرناک باشد و مرگ و میر آن تاکنون حدود سه درصد گزارش شده است.
این ویروس که از شهر ووهان چین شیوع یافته یک ویروس ناشناخته است و تنها راه مقابله با آن رعایت بهداشت فردی و حاضر نشدن در اجتماعات و محافل عمومی است.
طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در چند وقت اخیر کم توجهی به الزام های بهداشتی و جدی نگرفتن هشدارها از سوی مردم، شیب ابتلا به ویروس کرونا را در استان بسیار تند کرده و موجی از نگرانی را در میان مسوولان، مردم و دوستداران سلامت ایجاد کرده است.
شهرستان بندرلنگه در ۲۴۰ کیلومتری غرب هرمزگان واقع شده است.
نظر شما