سلیمان رنجبری روز دوشنبه در نشست بررسی وضعیت ساماندهی اتباع بیگانه غیرمجاز در قشم افزود: این جریمه هم اکنون برابر با سه میلیون و 59 هزار ریال در روز است.
وی ادامه داد: همچنین کارفرما مسوول تمامی هزینههای قرنطینه و درمان اتباع غیرمجازی است که دچار بیماری کرونا میشوند.
مدیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: بخش بزرگی از جامعهی مبتلا به ویروس کرونا در جزیره را اتباع بیگانه غیرمجاز تشکیل میدهند که این مسئله باعث نگرانیهای زیادی شده است.
وی افزود: حضور این افراد در جزیره در فصل صیادی غیرمجاز است و کارفرمایان موظفند که نام تمامی کارگران خود را به این اداره گزارش دهند تا افراد به لحاظ داشتن مجوز و کارت سلامت تایید شوند.
رییس اداره شیلات شهرستان قشم نیز در این نشست گفت: این اداره حتی به اتباع بیگانه مجاز مجوز صید نمیدهد و تنها چند مورد مجوز لنج صیادی به منظور آموزش در اختیار این افراد قرار گرفته است.
محمد پرورش افزود: پروسه بعد از صید به این اداره مربوط نمی شود اما در هنگام صید در صورت مشاهده تخلف با کارفرمای مربوطه برخورد می شود.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما