فریبرز کرمی روز سه شنبه به ایرنا افزود: اولویت بهسازی، برای راه های روستایی با جمعیت بیشتر از ۵۰ خانوار و سپس روستاهای با جمعیت بیش از ۲۰ خانوار است.
وی افزود: این بهسازی قرار است در ۱۶ نقطه استان شامل شهرستانهای کرمانشاه، اسلام آبادغرب، سرپل ذهاب، قصرشیرین، گیلانغرب، روانسر، پاوه، هرسین و سنقر اجرا شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کرمانشاه عنوان کرد: متوسط پیشرفت فیزیکی در مجموع ۱۶ پروژه ابلاغی طرح ساماندهی راه های روستایی (ابرار) در سطح استان کرمانشاه به ۵۰ درصد میرسد.
کرمی گفت: اکنون ۱۰ کیلومتر از راههای روستایی در چهار محور روستایی واقع در شهرستانهای قصرشیرین و سنقر با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد اجرا شده است.
وی تصریح کرد: ۱۲ پروژه دیگر به طول تعهد شده ۲۹.۳ کیلومتر و پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصد در سطح استان کرمانشاه در دست اقدام است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای در باره اجرای طرح ابرار با بیان اینکه این طرح اقدامی برای آسفالت راههای روستایی دارای اولویت است، اظهارداشت: این طرح برای احداث و بهسازی پنج هزار و ۵۰۰ کیلومتر از راههای روستایی کشور در دست اجرا قرار دارد.
کرمی افزود: در این طرح قرار است در مدت ۲ سال پنج هزار و ۵۰۰ کیلومتر از راههای روستایی کشور که مناسب سازی نشده مورد بهسازی و احداث قرار گیرد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای کرمانشاه، هدف از اجرای طرح ابرار را در مرحله اول شامل ساخت و تکمیل ۲ هزار کیلومتر راه روستایی در سطح کشور تا پایان سال گذشته بوده و در مرحله دوم ساخت و تکمیل سه هزار کیلومتر راه روستایی مدنظر است.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از هشت هزار کیلومتر راه اصلی و فرعی است.
استان کرمانشاه دارای ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.