بشیراحمد رئیسی زاده روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: با توجه به نامگذاری امسال به نام «جهش تولید» از سوی رهبر معظم انقلاب و حمایتهای دولت در زمینه اشتغال، همه دستگاههای اجرایی و بانکها در راستای کارسازی و روان سازی پرداخت تسهیلات گام برداشته و پیگیر موانع و مشکلات طرحها ایجادی باشند.
وی افزود: حمایت از مجریان طرحهای تولیدی، پایه و اساس رسیدن به توسعه پایدار منطقه خواهد بود و با توجه به اینکه حدود ۸۰ درصد جمعیت نیکشهر روستاییان و عشایر هستند برنامهریزی درست، اشتغال پایدار و قابل اتکا در مناطق روستایی زمینه ماندگاری مردم را در محل زندگی فراهم میکند.
معاون برنامهریزی و توسعه فرمانداری نیکشهر با اشاره به اینکه نشستهای تخصصی کارگروه اشتغال در این شهرستان مرتب برگزار و تصمیمات لازم برای تحقق شعار محوری سال گرفته می شود، خاطرنشان کرد: با در نظر داشتن ظرفیتهای منطقه، نگاه آمایشی، مقتضیات شهرستان و استان راه برون رفت از رکود اقتصادی و رفع محرومیت ایجاد اشتغال پایدار و افزایش تولید ملی است.
وی ادامه داد: یکی از برنامههای مهم دولت تدبیر و امید در برنامه ششم توسعه ایجاد فرصتهای شغلی برای جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی بوده که به همین منظور پنج محور، طرح کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی، طرح معافیت بیمه سهم کارفرما، طرح یارانه دستمزد، طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی و طرح تامین مالی خرد با رویکرد بانکداری پیوندی ذیل سیاستهای مداخلاتی فعال و خرد بازار کار تصویب و به استانها ابلاغ شده است.
رئیسی زاده تصریح کرد: با توجه به ابلاغ مرحله پنجم تسهیلات قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری که آخرین مرحله این تسهیلات است باید منابع درجهت طرحهای با اشتغالزایی بالا و در راستای تکمیل زنجیره ارزش،تکمیل پروژههای نیمهتمام و طرحهای دارای مزیت نسبی و رقابت هزینه شود.
وی با اشاره به اینکه با راهاندازی سامانه رصد اشتغال کشور از ابتدای سالجاری، میزان اشتغال دستگاههای متولی رصد و ارزیابی میشود، گفت: دستگاه اجرایی در اجرای برنامههای اشتغالزایی بنیاد برکت در ۳۴روستای پیشنهادی شهرستان نیکشهر همکاری کنند.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرماندار نیکشهر اظهارداشت: با توجه به ظرفیت شهرستان خواستار طرحهای فرآوری و بسته بندی عسل وخرما، توسعه تکمیل زنجیرههای تولید، صنعت طیور، تولید محصولات صنایع دستی، ایجاد صنایع تبدیلی در شهرک صنعتی ،فرآوری و سرمایهگذاری بخش معدن ، دامداری دامپروری، تولید گیاهان دارویی و طرحهای گردشگری شد.
نیکشهر از شمال به شهرستانهای ایرانشهر و دلگان، از شرق به شهرستانهای قصرقند و سرباز، از جنوب به کنارک و چابهار، ازغرب به فنوج و استان هرمزگان محدود است.
شهرستان نیکشهر با ۳۹۵ روستا، چهار بخش بنت، لاشار، آهوران و مرکزی با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت با ۴۰ هزار خانوار در فاصله ۵۱۰ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان واقع شده است.
نظر شما