امیرحسین گودرزی، طراح و سازنده این گیت، سهشنبه در آیین رونمایی از این محصول فناوری، اظهار داشت: از این گیت ضدعفونی میتوان برای ورودی ساختمانهای اداری، آموزشی و مسکونی در زمان شیوع کرونا استفاده کرد، همچنین امکان تبدیل این وسیله به پانسیون گل و گیاه برای ایام پس از کرونا نیز فراهم است.
وی، با اشاره به تلاشهای صورتگرفته ظرف ۲ ماه اخیر برای ساخت این وسیله، گفت: هزینه ساخت و ارائه این گیت چندمنظوره، باوجود برخورداری از قابلیتهای گسترده و پیشرفتهتر، از نمونههای موجود در بازار بسیار کمتر است.
این دانشجوی کارآفرین افزود: برای صرفهجویی در مصرف مواد ضدعفونی، طراحی این گیت به صورت ارگونومیک و با افزایش کارایی صورت گرفته و به همین دلیل دارای سیستم واترجت ۱۶۰ بار و سیستم خنککننده برای افزایش طول عمر این وسیله است.
ارگونومیک، شاخهای از علم مهندسی است که به طراحی ابزار و لوازم برای حفظ سلامت فیزیکی بدن هنگام کار میپردازد.
به گفته گودرزی، یکی دیگر از مزایای این گیت، قابلیت افزوده شدن ۱۰ دروازه جدید به سیستم گیت مادر و همچنین تبدیل آن به تونل در شرایط مورد نیاز است.
مسوول کانون کارآفرینی دانشگاه پیامنور شیراز بیان کرد: برای جلوگیری از فعالیت مداوم و استهلاک و بهبود مدیریت مصرف مواد ضدعفونی، علاوه بر پیشبینی تنظیمات زمانبندی فعالیت دستگاه در بازههای زمانی سه الی ۲۰ ثانیه، در هر بار فعالیت از نازلهای پُر فشار با هدف مهپاشی، جلوگیری از احساس خیسی و افزایش میزان نفوذ ذرات ضدعفونی استفاده شده است.
گودرزی ادامه داد: همچنین در اجرای اسکلت گیت، فولاد گالوانیزه برای افزایش مقاومت و کاهش وزن دستگاه بهکار رفته است.
سعید مظلومیان، معاون دانشگاه پیام نور استان فارس نیز در این آیین ابراز امیدواری کرد، زمینه تولید انبوه و صنعتی این گیت ضدعفونی هر چه سریعتر در استان فارس فراهم شود.
نظر شما