معاون استاندار مرکزی: نتایج اقدامات مبارزه با موادمخدر باید ملموس باشد

اراک _ ایرنا _ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: نتایج اقدامات مبارزه با موادمخدر در جامعه باید ملموس باشد، بنابر این اقداماتی که اثربخش نیستند،باید حذف شوند.

« بهروز اکرمی» روز چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مرکزی در اراک افزود: تصمیم‌گیری در امر مقابله با موادمخدر در محیط واقعی انجام می‌شود و آثار آن باید در واقعیت دیده شود.

وی بیان کرد: بحث اعتیاد در محیط‌های کارگری استان مرکزی باید با جدیت از سوی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سایر مسئولان مربوطه پیگیری و دنبال شود و موارد شناسایی شده درمان شوند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: انجام کار مطالعاتی دقیق در راستای حوزه‌های مختلف و مرتبط با موادمخدر در این استان ضروری است.

اکرمی تصریح کرد: تزریق تجهیزات و امکانات لازم به پلیس، نقش موثری در کسب توفیقات بیشتر در مبارزه با موادمخدر دارد که این مهم نیز باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی گفت: کشت شاه‌دانه در استان مرکزی ممنوع است و این امر ابلاغ شده و اگر کشتی در روستاها صورت گیرد، دهیاران باید پاسخگو باشند.

جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی هم در این نشست گفت: در ۲ ماه اول امسال ۸۳۲ کیلوگرم انواع موادمخدر از سوداگران مرگ در این استان کشف و ضبط شده که این میزان نسبت به مدت مشابه قبل، ۱۴ درصد کاهش داشته است.

سرهنگ « یوسف سپهوند» افزود: ۳۸ درصد کشفیات این مدت معادل ۳۲۱ کیلوگرم مربوط به شهرستان اراک است.

وی بیان کرد: در ۲ ماه اول امسال، یک هزار و ۳۶۱ نفر در رابطه با موادمخدر در استان مرکزی دستگیر شدند که نسبت به مدت مشابه قبل، ۶۴ درصد کاهش داشته است.

جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: دستگیری ۳۷ قاچاقچی و انهدام پنج باند موادمخدر، از دیگر اقدامات در این مدت است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مرکزی نیز در این نشست گفت: آموزش دهیاران، بخشداران و شوراهای اسلامی روستایی در زمینه آشنایی با گیاهان مخدر ضروری است.

« احمد ملک‌حسینی» افزود: کشت شاه‌دانه در سال جاری ممنوع است و این مهم به فرمانداران، و جهاد کشاورزی استان مرکزی ابلاغ شده است.

وی بیان کرد: در زمینه جلوگیری و مقابله با کشت خشخاش نیز تیم‌های نظارتی با حضور اداره کل منابع طبیعی، جهادکشاورزی، نیروی انتظامی، سپاه و اطلاعات در استان تشکیل می‌شود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مرکزی ادامه داد: شبکه شاد یک ظرفیت خوب برای آموزش کودکان و نوجوانان در زمینه پیشگیری از اعتیاد است که باید در کنار مباحث آموزشی مورد توجه قرار گیرد.

ملک‌حسینی اظهار داشت: اجرای برنامه‌های هفته ملی مبارزه با موادمخدر در استان مرکزی هنوز مشخص نیست و با اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم‌گیری می‌شود اما آمادگی اجرا در فضای واقعی و مجازی وجود دارد.

در نشست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مرکزی سرهنگ « حسین شمسایی‌فر» به عنوان رییس پلیس جدید مبارزه با موادمخدر فرماندهی انتظامی استان مرکزی معرفی و از تلاش‌های سرهنگ « احمدرضا چگینی» تقدیر شد.

استان مرکزی ۱۲ شهرستان وبیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha