سید علی سجادی روز چهارشنبه در نشست با دهیاران گچساران افزود: برای اجرای این طرح ها بیش از ۲۰۰ تا ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد: این طرح های اشتغالزایی در زمینه های دامداری، صنایع دستی، کشاورزی و صنعتی است.
سجادی ادامه داد: این تعداد طرحهای کارآفرینی در قالب مدل اشتغالزایی اجتماعمحور «سحاب» (سرمایهگذاری حمایتی اشتغالزایی برکت) و در زمینه های پرورش دام سبک و سنگین، زنبورداری، تولید پوشاک، صنایع دستی، پرورش طیور و قالیبافی ایجاد خواهد شد.
وی ابراز کرد: در مرحله اول اجرای این طرح در گچسارن هفت روستای بالای ۳۳۰ خانوار شامل دیل، آبگرمو، تلخاب شیرین، جنگ زدگان انتخاب شده است.
سجادی ادامه داد: این طرح های اشتغالزایی در مراحل بعدی به ترتیب در ۱۳ روستای بالای ۱۰۰ خانوار ، روستاهای دارای دهیار و روستاهای بدون دهیار نیز اجرا خواهد شد.
وی تصریح کرد: بنیاد برکتِ وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) یکهزارو ۲۰۰ طرح اشتغالزا را در ۹۸ در روستاها و مناطق محروم استان کهگیلویه و بویراحمد اجرا کرد.
سجادی اظهار داشت: برای اجرای این تعداد طرح اشتغالزایی بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شد.
فرماندار گچساران نیز در این نشست گفت: بنیاد برکتِ وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با هدف محرومیتزدایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی مناطق محروم و کمبرخودار، اشتغالزایی و ایجاد فرصتهای کارآفرینی در مناطق محروم را در سرلوحه اقدامات خود قرار داده است.
علی خوان پایه ابراز کرد: دولت تدبیر و امید تاکنون توجه ویژه ای به روستاها و زندگی پایدار در مناطق روستایی داشته و با ارایه تسهیلات مختلف به شکل طرح های مختلف کشاورزی وعمرانی می پردازد.
وی افزود: ایجاد اشتغال و زندگی پایدار از عمده اهداف دولت تدبیر وامید در روستاهاست.
خوان پایه ابراز کرد: تاکنون طرح های زیادی در زمینه دامداری، صنایع دستی، کشاورزی و صنعتی در روستاهای اجرا شده است.
شهرستان ۱۵۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
نظر شما