حسن صبوری عصر چهارشنبه در آیین آغاز عملیات عمرانی آزاده راه سردار سلیمانی در محور قم-سلفچگان-راهجرد- اراک، با حضور وزیر راه و شهرسازی، بیان داشت: آزادراه قم-سلفچگان-راهجرد- اراک به طول ۱۱۷کیلومتر یک طرح کلان ملی در تکمیل شبکه آزادراهی کشور و ارتباط بین تهران و استانهای جنوبی است.
وی گفت: حداکثر سرعت در آزادراه کنونی قم ۸۰ کیلومتر است که سبب مصرف بالای سوخت و هزینه های دیگر برای مردم میشود که بهرهبرداری از این طرح میتواند این مشکل بزرگ را برطرف کند.
وی با اشاره به برخی مزایای آزادراه قم-سلفچگان-راهجرد- اراک، ادامه داد: کاهش مصرف سوخت به دلیل عدم توقف خودروها در طول مسیر و کاهش زمان سفر از مزایای مهم این آزاده راه است.
مدیرکل راه و شهرسازی قم یادآور شد: حلوگیری از راهبندان های طولانی، کاهش ۷ کیلومتری مسیر قم به سلفچگان، برخوداری از سطح سرویس مطلوب و کاهش تلفات انسانی از دیگر مزایای این پروژه میباشد.
صبوری اظهار داشت: دسترسی سریع به مناطق تجاری و استراتژیک قم در طول این پروژه ایجاد خواهد شد.
وی یادآور شد: فاز اول این پروژه در طول دو سال انجام می گیرد، ۷۰۰ اشتغال موقت و ۲۰۰ شغل مستقیم با آغاز عملیات اجرایی از این طرح ایجاد میشود.
وی گفت: افق نهایی بهرهبرداری از فاز نخست این آزاده راه سال ۱۴۰۲ است و با افتتاح این طرح بخش مهمی از ترافیک محور قم به سلفچگان کاهش خواهد یافته و شبکه دسترسی آزادراهی کشور به مناطق جنوبی بهبود می یابد.
صبوری افزود: این پروژه یکی از طرحهای مهم کشوری در یک دهه آینده خواهد بود و موانع پیش روی این پروژه باید با تدبیر مسوولان ملی و استانی برطرف شود.
سرمایه پذیر شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور و سرمایهگذار شرکت احداث و بهرهوری آزادراه کنارگذر قم و سلفچگان راهجرد توسط مهندسین مشاور فرادید و گروه مشارکت تدبیر و تجربه عملیاتی میشود.
این پروژه با هدف تکمیل شبکه آزادراهی کشور و کاهش زمان سفر و کاهش آلودگی زیستمحیطی و اشتغال مستقیم و غیرمستقیم و کاهش مصرف سوخت اجرایی میشود، سرعت طرح ۱۳۰ کیلومتر در ساعت است و این پروژه در سال ۱۴۰۲ عملیاتی خواهد شد./
نظر شما