جواد روشندل روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: آموزش هنر در استان به خوبی مورد حمایت قرار نگرفته است به گونهای که بسیاری از آموزشگاههای دارای مجوز به دلیل عدم توجیه اقتصادی مجبور به تعطیلی و عدم تمدید مجوز خود هستند.
وی یکی از دلایل عدم توجیه اقتصادی آموزشگاهها را وجود مراکز موازی دانست و ادامه داد: طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، نظارت و تائید مجوز آموزش هنری به وزارت ارشاد اسلامی سپرده شده است ولی در میدان عمل سازمانهای مختلف در این زمینه فعالیت دارند و شاهد چند دستگی در امر آموزش هنر هستیم.
رییس گروه امور هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: توسعه و گسترش آموزش هنر باید با اصول و ضوابطی همراه باشد و با هدایت علاقهمندان هنر به سوی آموزشگاههای هنری میتوان به چرخه اقتصادی این مراکز نیز کمک کرد.
وی با بیان اینکه افرادی مطالبه ایجاد رشتههای هنری را در دانشگاه فردوسی مشهد دارند افزود: این درخواست به حقی از سوی علاقهمندان به هنر است، زیرا حضور در آموزشگاههای هنری منتج به دریافت مدرک و دانشنامه دانشگاهی نمیشود.
روشندل ادامه داد: ممکن است هنرمندان تجربی خوبی در استان فعال باشند که حتی مراتب دانش هنری آنان از دانشآموختگان مراکز دانشگاهی هنر هم بیشتر است ولی آنچه پذیرفته شده داشتن دانشنامه دانشگاهی است.
وی گفت: به عنوان مثال برای استخدام این هنرمندان افراد دارای مدرک دانشگاهی به راحتی جذب میشوند ولی هنرمندان تجربی کمتر مورد حمایت قرار میگیرند.
رییس گروه امور هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی افزود: حُسن دیگر وجود دانشکده هنر در دانشگاه فردوسی مشهد کمک به ارتقا و افزایش افراد هنرمند این استان است که دارای دانشنامه هنری از مرکز دانشگاهی دولتی خواهند بود.
نظر شما