رئیس اداره ورزش و جوانان آستارا روز پنجشنبه در حاشیه این همایش گفت: این همایش با حضور ۲۰ دوچرخه سوار در رده های سنی مختلف در مسیر ۳۰ کیلومتری روستاهای ویرمونی، هودول و تلخان برگزار شد.
وحید خاصی پور افزود: ترویج دوچرخه سواری و فرهنگ صیانت از محیط زیست از هدف های همایش بود و ورزشکاران، بیشتر برنامه های فرهنگی و ورزشی را با شعارهای محیط زیست برگزار می کنند.
او ادامه داد: سه هزار و ۵۰۰ ورزشکار در ۳۵ رشته و هیات ورزشی اداره ورزش و جوانان آستارا ساماندهی شده اند.
۱۷ تا ۲۳ خرداد، هفته محیط زیست است و با توجه به افزایش حجم زباله در گردشگاه ها بعد از حضور گردشگران، اغلب سمن ها در آستارا برای هدف های زیست محیطی فعالیت می کنند.
شهرستان گردشگرپذیر بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان قرار دارد.
نظر شما