احسان بخرد روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: محصول فناورانه بویه های اقیانوسی علایم جهت یابی دریایی هستند که دریانوردان از آنها به منظور پیدا کردن مسیر مطمئن حرکت خود استفاده میکنند.
وی بیان داشت: این علایم در نقاط مختلف طول سواحل و در مسیرهای کشتیرانی قرار داده می شوند تا تعیین کننده مسیر ایمن نسبت به خشکی و خطرات ناپیدا باشند.
معاون صنایع کوچک شهرک های صنعتی هرمزگان اظهار کرد: این بویه های اقیانوسی به گونه ای طراحی و تولید می شوند که به راحتی مورد ردیابی قرار گیرند و علایم کمک ناوبری دریایی در بعضی موارد مجهز به دستگاه های شناسایی و رادار نیز هستند.
در حال حاضر بویههایی که در کشور وجود دارد فلزی هستند و به گونهای تولید میشوند که باید رنگ آمیزی شوند اما بویههای پلی اتیلن به صورت رنگی تولید شده و نیاز به رنگ آمیزی ندارند.
دوام بالا، حمل و جا به جایی راحت، تولید به صورت یکپارچه، تعمیر پذیری و عمر مفید طولانی از جمله مزایای پلی اتیلنهای تولید شده است.
«بویه» یا «شناوه» جسم کوچک شناوری است که به کف دریا مهار میشود و از آن برای علامتگذاری در آبراهها و سواحل به منظور هشدار دادن به کشتیها درباره وجود صخره و سایر موانع زیر آب استفاده میشود.
شرکت پلیمر هرمز برکه از سال ۱۳۸۴ در شهرک صنعتی شماره ۳ بندرعباس فعال بوده که برای اولین بار در کشور موفق به طراحی و ساخت بویه های بزرگ اقیانوسی شده و در کیلومتر ۲۵جاده بندرعباس - بندرلنگه قرار گرفته است.
نظر شما