به گزارش روز جمعه انجمن رادیو تراپی اکولوژی ایران، حمیدرضا دهقان منشادی با اشاره به پیشرفت های کشورمان در زمینه درمان سرطان با وجود تحریم ها و مشکلات موجود، اظهار کرد: با وجود همه مشکلات درمان سرطان در کشورمان دیگر یک موضوع پیچیده نیست و نمونه های زیادی از درمان قطعی سرطان در کشور وجود دارد.
وی با بیان اینکه روش های درمانی متعددی برای درمان سرطان وجود دارد که حدود ۲۵ درصد مرگ و میر در جهان و ایران را شامل می شود، یادآور شد: یکی از روش های قدیمی درمان سرطان که در حال حاضر پیشرفت های چشمگیری کرده است و امید به بهبود را در بیماران افزایش می دهد براکی تراپی است.
به گفته وی براکی تراپی به معنی درمان از راه نزدیک است و این روش قدیمی ترین روش پرتو درمانی است که سال ها پیش از رادیو تراپی به عنوان درمان سرطان ها شناخته شد.
رئیس بخش رادیوتراپی و انکولوژی بیمارستان شهدای هفتم تیر تهران، تاکید کرد: براکی تراپی مکمل درمان رادیوتراپی است و در برخی از موارد به عنوان تنها روش درمان برای بیماری سرطان مورد استفاده قرار می گیرد.
به گفته دهقان منشادی، این روش درمانی برای سرطان های پروستات، سر و گردن، سرطان های زنان، سرطان های پوستی، تومورهای چشمی و برخی تومورهای گوارشی مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند امید به بهبود را در این بیماری ها بسیار افزایش دهد.
وی در تشریح روش های درمانی براکی تراپی تصریح کرد: برای انجام این درمان با توجه به پیشرفت های زیادی که صورت گرفته روش های متنوعی وجود دارد. LDR یا روش درمان با آهنگ آهسته (Low Dose Rate) و HDR یا روش درمان با آهنگ شدید (High Dose Rate) دو روش درمانی براکی تراپی هستند که با توجه به نوع و زمان درمان متفاوت هستند. در روش درمانی LDR زمان درمان طولانی تر اما میزان دوز پرتو مورد استفاده کمتر است، اما در روش HDR پرتو مورد استفاده دوز بالایی دارد و زمان درمان به کمتر از یک روز کاهش می یابد.
موسس نخستین مرکز براکی تراپی تهران با اشاره با سایر مزایای براکی تراپی، گفت: تعداد جلسات براکی تراپی نیز در مجموع زیاد نیست و می توان با این روش مراحل درمانی را از ۳ تا ۱۳ جلسه انجام و این روش برای بیمارانی که از شهرهای دور یا خارج از کشور برای درمان به تهران مراجعه می کنند بسیار مفید است.
نظر شما