سید امیرحسین مدنی روز شنبه در جمع مدیران و مسوولان استان در سالن اجتماعات استانداری اصفهان با اشاره به انجام مطالعاتی در راستای اشتغال در بنیاد برکت افزود: از این رو برای چگونگی تامین اشتغال خانوادههای روستایی و حوزههای معیشت پایدار خانوادهها برنامهریزیهایی صورت گرفته است.
وی بیان کرد: در سال ۹۷ حدود ۱۰ هزار طرح خرد و کوچک خانگی در ۱۵ رسته صنایع دستی، کشاورزی، فرش، پوشاک و دامپروری و رستههای خدماتی دنبال شد.
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اظهارداشت: در سال ۹۸ با توجه به وقوع سیل در نقاطی از کشور ۳۰ هزار طرح مشتمل بر ۹۰ هزار شغل اضافه شد.
وی ادامه داد: بنیاد برکت در حوزه اشتغالزایی در بنگاههای صنعتی و غیر صنعتی ورود پیدا کرد که در این راستا در حدود ۳۵۰ شرکت مشارکت صورت گرفته و بیش از هزار میلیارد تومان در این بخش سرمایهگذاری کرده است.
مدنی ادامه داد: تاکنون نزدیک به ۲ هزار پروژه آبرسانی و راه انجام شده است، مجموعه بنیاد برکت در بخش عمرانی اقدامات خوبی انجام داده است.
به گفته مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، ۳۰ هزار پروژه مسکن برای محرومان و معلولان احداث کرده است.
وی خاطرنشان کرد: در زمان حاضر هزار مدرسه توسط بنیاد برکت تحویل داده شد و با ۷۷۰ مدرسه دیگر قرار داد منعقد شد که از این تعداد ۳۰۰ مدرسه را تاکنون تحویل دادیم.
مدنی با بیان اینکه بیش از هزار مسجد و مجموعه فرهنگی و ۱۲ بیمارستان در سراسر کشور افتتاح شد، ادامه داد: همچنین چهار بیمارستان دیگر توسط بنیاد برکت دنبال میشود که مرکز سرطان نجف آباد و حمایتهایی برای احداث بیمارستان تیران و کرون از جمله آنهاست.
وی گفت: احداث بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی در خوزستان، بیمارستان ۹۶ تختخوابی در نی ریز فارس و احداث نزدیک به ۲۷۰ مرکز جامع سلامت و مجموعه بهداشتی با همکاری وزارت بهداشت توسط این بنیاد صورت گرفته است.
به گفته وی در خصوص پروژههای فرهنگی بیش از ۱۵۰ پروژه کتابخانه افتتاح کردیم.
مدنی با اشاره به بخش بیمه برکت خاطرنشان کرد: در سال گذشته حدود ۵۰۰ هزار خانوار روستایی زیر پوشش بیمه قرار گرفتند، براساس هدف گذاریها و با توجه به اینکه کشور بحران خیز است امسال برای ۵۰ درصد خانوار روستایی بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار خانوار در حوزه بیمهای ورود پیدا کند.
وی مجموعه اقداماتی در حوزه خدمات اجتماعی در بنیاد برکت رخ داد که از ابتدای سال ۹۸ بنیادی به نام بنیاد احسان شکل گرفته تا بحثهای خدمات اجتماعی و حمایتی برای ایتام و معلولان در نظر گرفته شود.
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) خاطرنشان کرد: امسال با توجه به شیوه کرونا یک میلیون بسته معیشتی و چهار میلیون بسته پروتئینی توزیع کرده است.
۱۳۱۸ طرح اقتصادی و زیربنایی در اصفهان توسط بنیاد برکت اجرا شد
وی با اشاره به اقداماتی که بنیاد برکت در استان اصفهان انجام داد، گفت: در مجموع هزار و ۳۱۸ طرح اقتصادی و زیربنایی اجرا کردیم که حجم سرمایهگذاری تاکنون ۲۸۵ میلیارد تومان بوده است.
مدنی بیان کرد: در حوزه توانمندسازی اقتصادی هزار و ۱۶۷ پروژه دنبال شده که ۱۸۹ میلیارد تومان و در حوزه امور زیربنایی و فرهنگی ۱۵۱ پروژه با ۹۴۶ میلیارد ریال هزینه شده است.
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) خاطرنشان کرد: در بخش مشارکت بنگاهها از اوایل تاسیس بنیاد برکت هفت بنگاه در استان (اصفهان، گلپایگان، مورچه خورت، اردستان) مورد حمایت قرار گرفتند.
وی اضافه کرد: در حوزه طرحهای اجتماع محور در هفت شهرستانهای اصفهان، مبارکه، اردستان، شهرضا، فلاورجان، خمینیشهر و دهاقان حضور داشتیم که در مجموع هزار و ۱۵۰ طرح نهایی شد و برای سال جاری هزار و ۲۵۰ طرح دنبال میشود.
مدنی ادامه داد: در حوزه تسهیلات محور طرحهایی داریم که ۱۰ طرح از این طریق مورد حمایت قرار گرفتند.
وی اضافه کرد: در حوزه ساخت مدارس در مجموعه بنیاد برکت ۹۲ پروژه مدرسه نزدیک به ۶۰۰ کلاس درس را در بر میگیرد که از این تعداد ۳۷ افتتاح و تحویل شده و حدود ۲۷ مدرسه در حال اجرا و بقیه ابلاغ شده است.
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اظهارداشت: ۱۷ مسجد را در استان اصفهان افتتاح کردیم و سایر پروژههای زیربنایی اعم از راه و آب نزدیک به ۴۲ پروژه بوده است.
استان اصفهان بیش از پنج میلیون نفر جمعیت دارد که در ۲۴ شهرستان و ۱۰۵ شهر ساکن هستند.
نظر شما