به گزارش روز شنبه پایگاه خبری وبدا، محدثه معصومی با اشاره به به نامگذاری هفته پایانی خرداد به عنوان هفته جهانی سلامت مردان، افزود: همین تصور نادرست سبب شده تا آنان رعایت اصول بهداشتی را کمتر جدی گرفته و نیز کمتر به مراکز درمانی مراجعه کنند که این امر ضریب آسیب پذیری آنان را در برابر بیماری کووید ۱۹ افزایش داده است.
وی، مسوولیت شغلی، خانوادگی و مسائل فرهنگی را بر سلامت مردان تاثیرگذار خواند و گفت: شاغل بودن اکثریت مردان به عنوان نان آور خانواده سبب می شود که تماس های آنان با محیط خارج از خانه بیشتر از سایر افراد خانواده باشد و از نظر ابتلا به ویروس کرونا، بیشتر در معرض خطر باشند.
وی تاکید کرد: مردان برای حفظ سلامت خود در دوران شیوع کرونا، باید بنا را بر آن بگذارند که اطرافیان آنها از فامیل، همسایه، همکار، دوست و آشنا تا پزشک، معلم، مغازهدار، راننده و... آلوده هستند چرا که تنها با پذیرش این اصل، حفاظت شخصی و حداکثر اصول بهداشتی و احتیاطات همه جانبه رعایت می شود.
این کارشناس بهداشتی، با بیان اینکه اغلب شغل های در معرض خطر بیماری مردانه هستند، افزود: کارکنان خدمات بهداشتی و درمان، کارکنان کفن و دفن، مسوولان و کارکنان فرودگاه ها و شرکت های هوایی و ریلی و همچنین کارکنان ناوگان حمل و نقل عمومی اعم از اتوبوس، تاکسی، مرزبانان، کارکنان جمع آوری زباله، پسماند و یا فاضلاب از جمله کارکنان در معرض مواجهه بیشتر با ویروس کرونا هستند.
معصومی با بیان اینکه عموما مردان مسوول خرید مایحتاج خانواده هستند، گفت: با توجه به این موضوع، مردان در معرض خطر بیشتری هستند بنابراین خرید باید به منظور تامین مواد اصلی مورد نیاز از جمله مواد شوینده، ضدعفونی کننده بهداشتی و دارویی و مواد غذایی صورت بگیرد و تعداد دفعات خرید نیز به حداقل ممکن برسد.
وی به اقدامات پیشگیرانه و کنترلی موثر برای محافظت از کارگران در برابر ویروس کرونا اشاره و بیان کرد: ابتلای کارگران به ویروس کرونا به نوع کار آنها و خطر مواجهه با آن کار از جمله پتانسیل ارتباط با افراد آلوده و آلودگی محیط کار بستگی دارد، بنابراین کارفرمایان باید راهبردهای کنترل عفونت را با شیوههای کار ایمن و وسایل حفاظت فردی اتخاذ کنند تا از ابتلای کارگران به بیماری پیشگیری شود.
کارشناس مسوول سالمندان و میانسالان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تاکید کرد: برای جلوگیری از مواجهه شغلی با ویروس کرونا، کارفرمایان ملزم هستند که به کارگران در زمینه اجرای پیشگیری از آلودگی از جمله وسایل حفاظت فردی آموزش دهند و در محیط کار نیز اصول پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ جدی گرفته شود.
بنا بر اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا ظهر روز شنبه، ۲۴ خردادماه، ۱۸۴ هزار و ۹۵۵ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و هشت هزار و ۷۳۰ نفر بر اثر این بیماری جان باخته اند.
نظر شما