امید اکاتی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: پایگاههای اورژانس سوران و پلیس راه سراوان با پیشرفت فیزیکی حدود ۴۰ درصد و پایگاههای سنگان و کارواندر با ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی تا شهریور امسال تحویل مرکز اورژانس ۱۱۵ دانشگاه خواهد شد.
وی ادامه داد: هماینک ۲ پایگاه اورژانس دهک و دومکی نیز عملیات اجرائی آنها آغاز شده و مدت زمان ساخت این پروژهها ۶ ماه خواهد بود.
مدیر دفتر منابع فیزیکی و امور عمرانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: مجموع گستره ۶ پایگاه اورژانس این دانشگاه ۵۴۰ متر مربع است که تاپایان سالجاری به بهرهبرداری میرسد.
وی بیان کرد: هماینک ۵۷ پایگاه اورژانس در سیستان و بلوچستان فعال است که با وسعت زیاد و پراکندگی آن نیازمند ۲۶پایگاه جدید هستیم.
سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور به سبب گستردگی جغرافیایی و قرار گرفتن در همسایگی ۲ کشور افغانستان و پاکستان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده است .
شهرستانهای شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل، شهرستان های زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان و سیب و سوران زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستان های ایرانشهر، سرباز، نیکشهر، مهرستان، چابهار، کنارک، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارد.
نظر شما