دکتر «محمودرضا مرادی» روز دوشنبه در جلسه ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه تلاش بیشتر، پیگیری و پیش بینی در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی قرار دارد و پیش بینی را مهم ترین رکن در این زمینه می دانیم، افزود: تعداد آزمایش های تشخیص قطعی در استان به زودی به بیش از یک هزار مورد خواهد رسید.
او گفت: باید بر رعایت نکات بهداشتی و حفاظتی در کلینیک ها، آزمایشگاه ها و مطب ها نظارت بیشتری صورت بگیرد و هیچ بیماری بدون ماسک وارد این محیط ها نشود و بانوبت دهی اینترنتی و تعیین ساعت حضور مشخص ساعت انتظار آنان کوتاه شود.
وی در ادامه از زحمات گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی به واسطه فعالیت های شبانه روزی و دلسوزانه در مراکز درمانی استان برای مداوای بیماران کرونایی قدردانی کرد و افزود: این گروه به لحاظ علمی، اخلاقی و انسجام در گروه، نمونه کاملی از یک گروه آموزشی است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یادآور شد در این بحران نقش اصلی با این گروه بوده اما همه گروهها از اساتید و دستیاران یار و یاور دانشگاه در مدیریت کووید ۱۹ بوده اند.
وی با تاکید بر اینکه همدلی و پیش بینی بیماری، ۲ عامل مهم در مدیریت بیماری کرونا بوده است، گفت: تلاش همه ما نجات جان بیماران است، لذا نباید خستگی و دلزدگی در پزشکان و کارکنان حاصل شود.
درمان و مداوای بیماران مبتلا به کرونا در استان کرمانشاه اکنون در بیمارستانهای گلستان و فارابی در مرکز استان انجام میشود.
سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد تا روز ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲ هزار و ۴۷۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۸۶۴ مورد بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۱۸۷ هزار و ۴۲۷ نفر رسید.
دکتر سیما السادات لاری افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به هشت هزار و ۸۳۷ نفر رسید.
او گفت: استانهای آذربایجان غربی، هرمزگان، خوزستان، کردستان، کرمانشاه، سیستان و بلوچستان و بوشهر در وضعیت قرمز قرار دارند.