به گزارش نشریه آمریکایی ورایتی، در پی آن که آکادمی علوم و هنرهای سینما (آکادمی اسکار) از تاخیر دوماهه در برگزاری نود و سومین دوره اعطای جوایز اسکار خبر داد، آکادمی هنرهای فیلم و تلویزیون بریتانیا نیز برگزاری بفتا ۲۰۲۱ را از ماه فوریه به آوریل (از بهمن ۹۹ به فروردین ۱۴۰۰) موکول کرد. به این ترتیب دوره بعدی اعطای جوایز تلویزیونی بفتا در تاریخ ۱۱ آوریل (۲۲ فروردین ۱۴۰۰) و دو هفته جلوتر از مراسم اسکار، برگزار خواهد شد.
آکادمی هنرهای فیلم و تلویزیون بریتانیا عصر دوشنبه با انتشار بیانیهای ضمن اعلام این خبر یادآور شد: تغییر در تاریخ برگزاری بفتا ۲۰۲۱ تاثیر همهگیری جهانی را تایید کرده و با تمدید زمان پذیرش آثار همراه است. جزئیات بیشتر درباره این مراسم متعاقبا اعلام خواهد شد.
مراسم اعطای جوایز بفتا معمولا چند هفته قبل از مراسم اسکار برگزار میشود؛ بفتای امسال در تاریخ ۲ فوریه (۱۳ بهمن ۹۸) و اسکار در تاریخ ۹ فوریه (۲۰ بهمن ۹۸) برگزار شدند. در سال ۲۰۱۹ نیز تاریخ برگزاری بفتا و اسکار به ترتیب ۱۰ (۲۱ بهمن ۹۷) و ۲۵ فوریه (۶ اسفند ۹۷) بود.
به نقل از آن تامپسن (Anne Thompson) کارشناس حوزه جوایز هنری ایندیوایر، با تمدید دوماهه مهلت پذیرش آثار، استودیوهای فیلمسازی بدون آن که شانس خود برای شرکت در رقابت اسکار را قربانی کنند، زمان اضافی برای به پایان رساندن فیلمهای خود و به تاخیر انداختن زمان اکران آنها در اختیار خواهند داشت.
آکادمی بریتانیا همچنین از احتمال اعمال تغییرات در زمان برگزاری بفتای ۲۰۲۲ که قرار است ۱۳ فوریه (۲۴ بهمن ۱۴۰۰) آن سال برگزار شود، خبر داد و گفت هر تغییری به محض پایان بررسیها و ارزیابی یافتهها و توصیهها به اطلاع عموم خواهد رسید.
آکادمی علوم و هنرهای سینما (آکادمی اسکار) دوشنبه شب در حساب رسمی خود در توییتر اعلام کرد مراسم اسکار سال ۲۰۲۱ که قرار بود در ماه فوریه برگزار شود، ۲۵ آوریل ۲۰۲۱ (۱۲ فروردین ۱۴۰۰) برگزار خواهد شد.
براساس اعلام آکادمی، تاریخ پذیرش آثار تا ۲۸ فوریه (۱۲ دیماه ۱۳۹۹) تمدید شده و نامزدهای دریافت جوایز در ۱۵ مارس (۲۵ اسفند ۱۳۹۹) اعلام میشود. همچنین، موزه آکادمی نیز پس از برگزاری مراسم ۳۰ آوریل (۱۷ فوردین ۱۴۹۹) افتتاح میشود.
نودوسومین مراسم اهدای جوایز اسکار قرار بود در تاریخ ۲۸ فوریه ۲۰۲۱ (۱۰ اسفند ۹۹) برگزار شود، اما همهگیری کرونا به آشفتگی در هالیوود، بسته شدن سینماها در آمریکا و توقف فرآیند تولید و ساخت فیلمهایی که قرار بود تا پایان سال اکران شوند، منجر شد. شیوع این ویروس همچنین در کار جشنوارههای سینمایی معتبری چون کن و ونیز که معمولا نقش سکوی پرتاب را برای فیلمهای مدعی دارند، نیز اخلال ایجاد کرد.
نظر شما