سید «محمد کریمالدینی » روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بیش از ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت پارسال به واحدهای فناور و دانشبنیان استان مرکزی پرداخت شد که علاوه بر حفظ اشتغال موجود شمار قابل توجهی اشتغال جدید نیز در این واحدها ایجاد شد.
وی ادامه داد: پرداخت تسهیلات به واحدهای فناور و دانش بنیان استان مرکزی امسال نیز ادامه دارد و منابع این مهم نیز در اسرع وقت جذب میشود و واحدهای فناوری که نیاز به پرداخت تسهیلات دارند میتوانند با ارائه طرح اقتصادی خود از این امتیاز برخورد ار شوند.
معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری استان مرکزی بیان کرد: واحدهای فناور و دانش بنیان این استان پارسال درخشش چشمگیری داشتند بهطوری که بیش از ۲ و نیم میلیون دلار انواع کالا از این واحدها به نقاط مختلف جهاد صادر شد.
کریمالدینی اضافه کرد: تا پایان سال ۱۳۹۷ مجموع واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان مرکزی ۱۱۶ مورد بود اما، پارسال در سایه حمایتهای پارک علم و فناوری ۷۵ واحد دانشبنیان و فناور به زنجیره قبل افزوده شد.
وی افزود: ۵۱ واحد فناور از پارک علم و فناوری استان مرکزی در ۲ سال اخیر رتبه دانشبنیان دریافت کردند که شمار واحدهای فعال در این عرصه برای استان به ۸۲ مورد رسیده است.
کریمالدینی با بیان اینکه استان مرکزی از نظر واحدهای فناور و دانشبنیان رتبه هشتم کشور را دارد، گفت: ۱۸ واحد دانشبنیان استان در مجموعه پارک علم و فناوری استان مستقر است و بقیه در شهرکها و نواحی مختلف استان فعالیت میکنند.
وی اظهار داشت: حمایتهای پارک علم و فناوری استان مرکزی از واحدهای فناور بهصورت بستههای آموزشی، معافیتهای مالیاتی، عوارض گمرکی بر اساس ماده ۹ قانون حمایت از مجموعههای دانش بنیان، آزمایشگاهی، کارگاههای شبکهسازی و پرداخت تسهیلات ویژه با نرخ بهره اندک انجام میشود.
۱۵۱ مرکز رشد و شرکت دانش بنیان در استان مرکزی فعالیت میکنند که از این تعداد ۳۷ مرکز در مجموعه پارک علم و فناوری استان مرکزی فعالیت میکنند.
نظر شما