حیدر نعمتی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بر اساس این شیوهنامه تسهیلات حمایتی دولت به همه کارگاههای صنعتی که از کرونا آسیبدیده اند اعطا خواهد شد و فقط شامل کد کارگاهی یا افرادی که کد بیمهای دارند منحصر نیست بلکه به همه افراد تعلق خواهد گرفت.
وی با اشاره به اشتراک بیشتر موارد شیوهنامه کارگاههایی که کد کارگاهی دارند و آنهایی که ندارند، افزود: این تسهیلات برای حمایت از کارگاهها و افراد اختصاص دارد و اگر در کارگاهی حتی یک نفر مشغول کار است می تواند از این تسهیلات استفاده کند و این ساز و کار مناسبی است که برای صنایع آسیب دیده از کرونا در نظر گرفته شده است.
نعمتی با بیان اینکه کارگاه هایی که امسال اشتغال زایی داشته باشند هم می توانند از این تسهیلات استفاده کنند، یادآور شد: شیوه نامه مهلت و نحوه پرداخت تسهیلات تا هفته آینده به استان ها ابلاغ می شود و در این زمینه برش بانکی و سهم استانی هم مشخص خواهد شد.
وی اظهار داشت: وزارتخانه ها لیست افرادی را که فاقد بیمه هستند تهیه کرده و تحویل وزارت کار داده است و مدیران مربوطه افرادی از استان که مشمول این تسهیلات می شوند را شناسایی کرده و تحویل وزارت کار دهد تا این افراد نیز بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام از دستگاه های مرتبط خواست: در اسرع وقت لیست افراد را در سیستم بانکی بارگذاری کنند.
نعمتی افزود: در مرحله ابتدایی هشت هزار نفر دارای بیمه که ثبت نام کرده اند و در مرحله ی بعد افراد فاقد بیمه نیز ساز و کاری برای آنها تعریف می شود تا بتوانند تسهیلات را دریافت کنند.
وی همچنین خواستار بررسی وضعیت شهرستان های استان شد و گفت: نظارت لازم باید صورت گیرد تا روند پرداخت تسهیلات سرعت یابد.
نعمتی گفت: اکنون از تعداد هشت هزار نفر ثبت نامی که بیش از ۷ هزار نفر در حوزه ی راهداری و تاکسی رانی هستند، دو هزار و ۲۳۸ مورد به شعبات بانک ها ارجاع شده است.
وی از رسانه ها خواست: اطلاع رسانی جامعی انجام دهند تا افرادی که موفق نشدند ثبت نام کنند، هرچه سریعتر در سامانه کارا ثبت نام کنند.
وی همچنین از دستگاه های اجرایی که مخاطبان و گروه هدف آنان در این سامانه ثبت نام نکرده اند نیز خواست اطلاع رسانی دقیقی داشته باشند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام سهم استان از تسهیلات حمایت از صنوف آسیب دیده از کرونا را ۲۱۶ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: سهم این استان هشت هزار و ۶۹ کارگاه است.
نعمتی افزود: شیوه نامه به همه بانک ها ابلاغ شده است و شخص پس از ثبت نام و دریافت پیامک از طریق سامانه کارا ثبت نام نهایی را انجام داده و نهایتا به بانک ها معرفی می شود.
وی اظهار داشت: از طرف استان پیشنهاد داده شده است شروط پرداخت این تسهیلات شامل اشتغال آبان، آذر و دی و همچنین اختصاص تسهیلات تنها به کارگاه هایی که تعدیل نیرو نداشته اند، برداشته شود.
وی افزود: تعداد زیادی از کارگاه ها نیز فاقد کد کارگاهی و بیمه بودند که شیوه نامه ارائه تسهیلات به این کارگاه ها هم هفته آینده ارجاع می شود که ۸۰ درصد مشترک است فقط سطح تسهیلات برای این کارگاه ها متفاوت است.
نظر شما