به گزارش المیادین، پدرسون افزود: تحریمهای آمریکا که قرار است از فردا (چهارشنبه) به اجرا گذاشته شود، شرایط اقتصادی سوریه را ضعیفتر خواهد کرد.
وی همچنین اعلام کرد: امیدواریم که اواخر ماه آگوست (مرداد/ شهریور) یک نشست سیاسی در ژنو سوئیس در مورد سوریه برگزار شود.
وزارت خارجه سوریه روز سهشنبه در بیانیهای تشدید اقدامات ظالمانه و تحمیلی آمریکا را بر این کشور از طریق آنچه قانون قیصر (سزار) خوانده می شود، به شدت محکوم کرد و آن را نقض آشکار بدیهیترین حقوق بشر و قوانین بینالمللی دانست.
نمایندگان مجلس سنای آمریکا دسامبر ۲۰۱۹ قانون قیصر را تصویب کردند و دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا نیز آن را در بیستم دسامبر ۲۰۱۹ امضا کرد و قرار شد این قانون از ژوئن سال ۲۰۲۰ اجرا شود.
این قانون علیه افراد و نهادهای مرتبط با درگیریها در سوریه تحریمهای اضافی و محدودیتهای مالی اعمال خواهد شد. همچنین افراد و سازمانهای خارجی حامی پیمانکارانی که به نمایندگی از سوریه و کشورهای دوست این کشور فعالیت میکنند نیز ممکن است تحت تحریمها قرار بگیرند. این تحریمها علیه کسانی که در تولید نفت به سوریه کمک میکنند و یا نیازهای نظامی و فنی نیروهای این کشور را تامین می کنند و به صورت عمدی به آنها خدمات و اطلاعات ارائه میکنند، نیز اعمال خواهد شد.
امریکا از سال ۲۰۱۱ میلادی و همزمان با آغاز بحران سوریه و اقدامات تروریستهای مورد حمایت برخی کشورهای غربی - عربی - صهیونیستی در کنار برخی همسایگان سوریه تحریمهایی را به همراه اروپا علیه سوریه اعمال کرده و در روزهای اخیر نیز بر شدت این تحریمها افزوده است.
ورود غیرقانونی و تجاوزکارانه نیروهای امریکایی به مناطق شرقی سوریه، احداث پایگاه های نظامی در ۱۹ منطقه این کشور، حمایت از تروریستها و آموزش نظامی آنان، ارایه اطلاعات از تحرکات نیروهای سوری به تروریستها، نقل و انتقال تروریستها هنگام محاصره نیروهای سوری از سوی نیروهای امریکایی از طریق هوا و محاصره حوزههای نفتی سوریه در شرق و شمال شرق این کشور از جمله اقدامات امریکا در ۶ سال گذشته و از زمان وارد کردن نیروهای نظامی خود به سوریه است.
نظر شما