سالانه ۸۰ میلیارد ریال برای بیماران دیالیزی چهارمحال و بختیاری هزینه می‌شود

شهرکرد- ایرنا- مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: سالانه حدود ۸۰ میلیارد ریال برای درمان بیماران دیالیزی تحت پوشش این سازمان در هر ۲ روش مستقیم و غیرمستقیم هزینه می‌شود.

محمود جاوید روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: مدیریت درمان تامین اجتماعی استان در ۲ بخش درمان مستقیم و درمان غیرمستقیم تمامی هزینه‌های بیماران دیالیزی تحت پوشش بیمه‌ای را برعهده دارد .
وی ادامه داد: حدود ۳۰۰ پرونده فعال در درمان غیرمستقیم وجود دارد که در سال گذشته در مجموع بیماران جهت انجام دیالیز ۲۳ هزار و ۸۳ بار به این مرکز مراجعه کردند، که در حدود ۷۲ میلیارد ریال هزینه دربر داشت.

جاوید تصریح کرد: در درمان مستقیم نیز ۲۰ پرونده فعال در این مرکز وجود دارد، که در سال ۹۸ تعداد ۲ هزار  و ۷۹۸ جلسه دیالیز برای این بیماران انجام شده که افزون بر ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه دربر داشته است.

مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری، تعداد تخت‌های فعال دیالیز این مرکز در بیمارستان امام علی (ع) را پنج تخت اعلام کرد و گفت: دیالیز در این مرکز درمانی به هر ۲ روش همودیالیز و دیالیز صفاقی انجام می‌گیرد.

جاوید، با اشاره به شیوع به نسبت بالای بیماری‌های کلیوی در کشور، اظهار داشت: در همین راستا اقدامات پیشگیرانه از جمله اصلاح شیوه زندگی ضرورت مهم در حوزه بهداشت و سلامت به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه کلیه‌ها به دلایل مختلف در وضعیت نارسایی و یا مرگ سلولی قرار می‌گیرند و فرد را برای ادامه زندگی محتاج دیالیز و یا پیوند کلیه می‌کنند، افزود: دیالیز عملیاتی است که جایگزینی برای بسیاری از عملکردهای طبیعی کلیه‌ها به  شمار می‌رود و به افراد این شانس را می‌دهد تا بتوانند زندگی را به نحو مطلوبی ادامه دهند.

به گزارش ایرنا، تامین اجتماعی در حوزه درمان از طریق بیمارستان امام علی(ع)، ۲پلی کلینیک تخصصی، ۲ درمانگاه تخصصی و یک درمانگاه عمومی به طور مستقیم و از طریق بیش از ۵۰۰ مرکز بصورت غیرمستقیم به بیمه شدگان خود ارائه خدمت می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha