حجتالاسلام ناصر خدایاری روز پنجشنبه در جلسهای به همین مناسبت در مهاباد اظهار داشت: علاوه بر نصب المان شهید سلیمانی پیش بینی شده است المان "محمد ماملی" هنرمند معروفی مهابادی نیز در یکی از میادین این شهر نصب شود.
وی افزود: نصب المانهای شهیدان ملی و هنرمندان منطقهای علاوه بر زنده نگه داشتن یاد و خاطره آنان تاثیر بسزایی در تبیین ادامه راه این بزرگان نیز خواهد داشت.
مدیرکل فرهنگ اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانغربی ادامه داد: نصب تندیس و روایت بزرگمردی مردان خدا و هنرمندان برای اقشار مختلف مردم و نسلهای بعدی زنده نگه داشتن یاد و خاطره آنها و باعث پرورش افرادی شبیه آنان در جامعه خواهد شد.
وی بیان کرد: ساخت تندیس این هنرمندان باید در خور شخصیت این بزرگان باشد و در محل و مکان مناسبی در سطح این شهر نصب شود.
امام جمعه مهاباد نیز در این جلسه بیان کرد: مهاباد خواستگاه انسانهای بزرگ و شخصیتهای فاخری است که برای منطقه و کل کشور افتخار محسوب شده و زنده نگه داشتن راه و روش زیستن آنان باید الگوی مردم قرار بگیرد.
ماموستا عبداالسلام امامی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود از ادامهدار بودن تعطیلی مساجد و اماکن مذهبی خبر داد و گفت: با توجه به شرایط بحران حاکم بر وجود بیماری کرونا در سطح شهرستان همچنان درهای مساجد بسته خواهد ماند و خطبه و آموزشهای دینی از طریق صدا و سیما و فضای مجازی ادامه خواهد داشت.
مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت بهواسطه داشتن شخصیتهای بزرگ در تاریخ منطقه از شهرهای فرهنگی کشور محسوب میشود.
قبل از این نیز معابر سه روستای بزرگ بخش مرکزی مهاباد و یکی از مدارس این شهرستان به نام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی نامگذاری شد.
بامداد جمعه ۱۳ دیماه سال گذشته سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی به همراه ابومهدی مهندس از فرماندهان مقاومت پس از عمری مجاهدت در حمله پهپادهای آمریکایی در فرودگاه بغداد به شهادت رسید.
استاد «محمد ماملی» با بیش از نیم قرن خدمت در عرصه هنر و موسیقی از مشهورترین خوانندگان ترانههای کُردی است و صدای دلنشین او علاوه بر نسلهای گذشته در زمان حاضر نیز طرفداران زیادی دارد.
وی در طول زندگی ۷۲ ساله خود ۶۰۰ ترانه ضبط کرد که هماکنون نیز گرمابخش محفلهای مختلف است؛ بیشتر آثار وی بر چهار سبک خاص موسیقی کردی شامل «بیت»، «گورانی»، «قهتار» و «حهیران» استوار است.
نظر شما