فرماندار تهران: کوتاهی در مورد نظارت بر قیمت‌ها پذیرفته نیست

تهران- ایرنا- فرماندار تهران گفت: نظارت دقیق‌تر و واکنش به هنگام در مقابل افزایش قیمت‌ها از وظایف خطیر همه مسئولان، تولیدکنندگان، اصناف و فروشندگان است و کوتاهی و اهمال در این خصوص به هیچ‌وجه پذیرفته نیست.

عیسی فرهادی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: اگرچه مسئولان امر وظیفه سنگینی در خصوص نظارت بر قیمت‌ها بر عهده دارند اما مشارکت و نظارت مردم مؤثرترین عامل در مسیر مقابله با تنگناها و تکانه‌های اقتصادی است.

وی یادآور شد: در این روزها که ایران نیز مانند همه کشورهای دیگر جهان درگیر عوارض اقتصادی ناشی از همه‌گیری کروناست، اهمیت مشارکت مردم در کنترل تکانه‌های اقتصادی بیشتر شده است.

«فرهادی» اذعان کرد: در حالی درگیر عوارض اقتصادی کرونا شده‌ایم که کشورمان تحت سخت‌ترین و غیرانسانی‌ترین تحریم‌هاست و مردم نیز این تنگناها را به خوبی درک می‌کنند.  

وی اظهارداشت: خوشبختانه دولت از همان ابتدای بروز این بیماری برای رفع عوارض اقتصادی آن با دقت برنامه‌ریزی کرده و با طراحی سیاست‌های خاص تلاش کرده است تا با اتکا به مردم و با قدرت در برابر این وضعیت دشوار تاب‌آوری داشته باشد.

فرماندار تهران اولویت نخست در کنترل عوارض اقتصادی ناشی کرونا را مراقبت از وضعیت معیشت و اقتصاد خانوارها به ویژه اقشار حقوق‌بگیر و کم‌برخوردار برشمرد و اضافه کرد: کنترل قیمت‌ها و تامین اقلام ضروری زندگی مردم اولویت اصلی است و تا به حال در تامین اقلام مورد نیاز مردم مشکلی نبوده است.

وی اولویت دیگر را کنترل قیمت‌ها برشمرد و خاطر نشان کرد: کنترل بازار فقط با دستور، بخشنامه و ابلاغ‌های اداری ممکن نیست؛  تمام دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های اقتصادی باید در شرایط اقتصادی خاص این روزها با مراقبت و حساسیت بیشتری در کنار مردم حضور داشته باشند و بر بازار نظارت کنند.

فرماندار تهران با بیان اینکه به هیچ‌وجه نباید اجازه داد بار روانی منفی جدیدی این شرایط زندگی و معیشت مردم را تحت‌ تاثیر قرار دهد، اظهارداشت: انتظار این است که با کوچک‌ترین افزایش قیمت یا ابهام در کنترل قیمت‌ها، مسئولان مرتبط در میان مردم حاضر شوند و با همکاری فعالان و تولیدکنندگان و اصناف به سرعت نسبت به ساماندهی مشکلات اقدام کنند.

به گزارش ایرنا بالفعل کردن ظرفیت‌های مردمی در امر نظارت و تحقق نظارت همگانی مستلزم زیرساخت‌ها و بسترهایی است و طراحی نظام‌های حمایتی و تشویقی مهم‌ترین زیرساخت‌های مردمی‌سازی نظارت است که می‌تواند از طریق تصویب قانون فراهم شود. برخی از کارشناسان معتقدند که قانونی‌شدن وجه حمایتی و تشویقی، انگیزه مردم برای ارائه گزارش از تخلفات مشاهده شده را افزایش می‌دهد زیرا از طرفی مردم نسبت به پیگیری و برخورد با فساد از سوی حکومت، اطمینان بیشتری پیدا کرده و از طرف دیگر، تهدیدهای احتمالی مانند از دست دادن شغل، خطرهای جانی و… که ممکن است انگیزه افراد برای گزارش تخلف را کاهش دهد نیز بلااثر خواهد شد.

بر اساس آخرین گزارش منتشر شده از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مجموع در کشور تاکنون ۲۰۰ هزار و ۲۶۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۱۲۰ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان‌باختگان کرونا در کشور به ۹۳۹۲ نفر رسیده است.

طی ۲۴ ساعت گذشته ۲ هزار و ۶۱۵ نفر بیمار مبتلا به کرونا شناسایی شده‌اند و از میان مجموع مبتلایان به کرونا ۱۵۹ هزار و ۱۹۲ نفر بهبود یافته‌اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha