به گزارش خبرنگار ایرنا ، رضا غفاری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران گفت : میزان مصرف برق مازندران در فصل تابستان به ۲ هزار و ۱۰۰ مگاوات می رسد در حالی که توان تولید استان یکهزار و ۹۰۰ مگاوات است.
وی با اعلام این که ظرفیت تولیدی استان به خاطر صرفه نداشتن قابل افزایش نیست ، افزود : تنها راه جلوگیری از قطعی برق تابستانی مدیریت مصرف و صرفه جویی است.
این مسئول گفت : اگر شهروندان مازندرانی تنها ۱۰ درصد در مصرف برق صرفه جویی کنند ، میزان آن حدود ۲۰۰ مگاوات می شود که برای برون رفت از خاموشی های تابستانی کفایت می کند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران در باره به صرفه نبودن افزایش تولید برق در استان هم توضیح داد : در حال حاضر ۷۰ درصد از توان تولید و توزیع برق استان تنها برای ۲ ماه از سال است و باقی سال بدون استفاده خواهد بود.
وی افزود : مصرف مشترکین استان در ۱۰ ماه سال تنها ۸۵۰ مگاوات است و میزان افزایش تا بیش از ۲ هزار مگاوات هم عمدتا مربوط به اوج گیری مصرف برق در روزهای گرم مربوط به مشترکین خانگی ، ادارات ، سازمان ها و بانک ها است .
غفاری با اعلام این که ۱۵۰ مگاوات برق مصرفی استان در تابستان مربوط به حضور مسافران و گردشگران است ، گفت : از مدیران تاسیسات گردشگری نیز خواستار مدیریت مصرف هستیم تا در پیک مصرف تابستانی دچار مشکل نشویم.
وی افزود : پارسال ۷۰ روز پیک مصرف برق در فصل تابستان داشتیم ولی پیش بینی ما این است که تعداد روزهای پیک و پرباری شبکه تابستان امسال بیشتر شود.
هزینه برق ساعتی محاسبه میشود
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران همچنین به نحوه محاسبات قبوض برق در فصل تابستان اشاره کرد و گفت : در تابستان میزان هزینه مصرف بر اساس جدول ساعات پیک و ساعات کمباری محاسبه خواهد شد و نرخ ثابتی ندارد.
وی از مشترکین خواستار رعایت ساعات پیک تابستان یعنی از ساعت ۱۳ تا ۱۷ و ۲۰ الی ۲۳ شد و افزود : مشترکین سعی کنند در صورت امکان از استفاده وسایل برقی پر مصرف در ساعات پیک خودداری کنند زیرا هم امکان خاموشی را افزایش می دهد و هم هزینه مصرف آنان را بالا خواهد برد.
غفاری پیش بینی کرد با رعایت شیوه های مدیریت مصرف در ساعات پیک ، تا ۳۰ درصد میزان مصرف برق در استان کاهش یابد.
مازندران دارای ۲ شرکت توزیع برق است که شامل شرکت توزیع برق مازندران و منطقه غرب است که در مجموع ۲ میلیون مشترک در اختیار دارند.
شرکت توزیع برق مازندران با حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار مشترک مصرف کننده برق از گلوگاه تا شهرستان آمل را تحت پوشش خود دارد.
همچنین ۸۷ درصد مشترکین مصرف برق مازندران خانگی هستند که ۵۰ درصد برق استان را مصرف می کنند
نظر شما