۱ تیر ۱۳۹۹، ۱۳:۳۸
کد خبرنگار: 920
کد خبر: 83828579
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نقش بی‌نظیر اصناف در ایام کرونا فراموش‌نشدنی است

تهران- ایرنا- سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، اصناف را مردمی‌ترین و غیردولتی‌ترین بخش اقتصادی کشور برشمرد و گفت: نقش بی‌نظیر اصناف در ایام پایانی سال ۹۸ و به‌خصوص ایام کرونا فراموش‌نشدنی است.

به گزارش روز یکشنبه وزرات صنعت، معدن و تجارت، «حسین مدرس‌خیابانی» با تبریک فرا رسیدن روز ملی اصناف افزود: جامعه سه میلیون نفری کسبه و بازاریان کسانی هستند که نقشی بی‌بدیل در پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، پشتیبانی دفاع‌مقدس و دوره‌های مختلف جمهوری اسلامی داشته‌اند.

وی با تقدیر از خانواده بزرگ اصناف که در موضوع مدیریت بیماری کرونا، از منافع خود گذشته و با پذیرش خسران و زیان شدید در ماه پایانی سال که به طور معمول ایام پررونق و با اهمیتی برای کسبه است، واحدهای صنفی‌شان را تعطیل کرده و در کنار مردم ایستادند و با این اقدام به کنترل حلقه انتقال بیماری کمک کردند.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت ابراز امیدواری کرد که برنامه‌های جبرانی دولت برای خسارت‌ها و آسیب‌های اصناف را شاهد باشیم، آن‌چنان‌که این برنامه‌ها کارگشای عبور از این شرایط باشد.

وی با تاکید بر ظرفیت اصناف تولیدی، تاکید کرد: اصناف تولیدی همراه با بخش صنعت، نقش موثرتری در تولید دارند و انتظار می رود تا این نقش را ارتقا ببخشند.

مدرس‌خیابانی یادآور شد: آمارها حاکی از برابری واحدهای تولیدی صنفی با واحدهای تولیدی بخش صنعت دارد.

وی خاطرنشان‌کرد: با نقش‌آفرینی اصناف در تولید، گامی در راستای کاهش فشار اقتصادی بر مردم برداشته شد؛ فشارهایی که بخشی از آن ناشی از اقدامات استکبار جهانی است، به طوری که بی‌سابقه‌ترین تحریم‌ها علیه کشورها را نسبت به ایران داشته‌اند و در حالی که گمان می‌کردند اقتصاد ایران با مشکل مواجه خواهد شد اما این‌چنین نشد.

این مقام مسوول گفت: ایران در مقابل چشمان همه جهان، چگونگی اداره کشور در مقابله با بیماری کرونا را به نمایش گذاشت و همگان دیدند که ایران چه تفاوت چشم‌گیری با سایر کشورها دارد؛ نه خبری از غارت فروشگاها بود و نه صف‌های طولانی و قفسه‌های خالی.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: سهم قابل توجهی موفقیت در کنترل بیماری کرونا، حاصل تلاش و مدیریت بخش صنفی و ساختار قدرتمند و ریشه‌دار اصناف کشور است.

وی بیان‌داشت: امروز همه متفق‌القول هستند که ساختار صنفی کشور ما و شبکه توزیع سنتی ایران در اداره بیماری کرونا تاثیری بزرگ داشته است و موجب شد تا کمبودی در هیچ کالایی نداشته باشیم.

وی ادامه‌داد: امروز و ادامه فرآیند مبارزه با بیماری کرونا، باید توسعه تجارت الکترونیک و فروش غیرحضوری و نیز رعایت همه پروتکل‌های بهداشتی را افزایش دهیم تا در درجه نخست، کسبه از این بیماری در امان باشند و در وهله بعد، مانع از سرایت این ویرویس به مشتریان‌شان شوند.

مدرس‌خیابانی ابراز امیدواری کرد اصناف همچون سال‌های گذشته به‌ویژه به قشر آسیب‌پذیر و ضعیف‌ کمک کنند تا فشار کمتری از گرانی‌ها را احساس کنند و با چابک‌سازی و اصلاح روش‌های توزیع بتوانند کالاها را سریع‌تر و با هزینه کمتر به دست مردم برسانند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha