محمد فاتحی روز یکشنبه در نشست خبری برخط (آنلاین) خانه مطبوعات یزد افزود: در پی شیوع ویروس کرونا از اوایل اسفند سال ۹۸ شاهد افزایش میزان مصرف آب در استان هستیم .
وی خاطرنشان کرد: مدیریت مصرف آب بحث مهمی است و با توجه به محدودیت منابع سفره های زیرزمینی باید این موضوع به جد مدیریت شود.
فاتحی اظهار کرد: در برخی مناطق استان آب با کیفیت وجود دارد در حالیکه در برخی نقاط به دلیل بالا بودن میزان ای. سی( سختی) آب، این تغییر کاملا احساس شده است.
فاتحی از راه اندازی ایستگاه برداشت آب در برخی مناطق استان از جمله اردکان ۲۲ مورد، میبد ۳۵ ایستگاه و ۲ مورد هم در شهر یزد برای تامین آب با کیفیت خبر داد.
وی تصریح کرد: شبکه جمع آوری فاضلاب برای تامین آب مورد نیاز فضای سبز و همچنین برای مصارف برخی واحدها در شهرهای اردکان، میبد، بافق، مهریز و ابرکوه در حال اجراست و این طرح در بقیه مراکز شهرستانها در آینده نزدیک انجام میشود.
سرپرست شرکت آبفا یزد خاطرنشان کرد: در سفر ریاست جمهوری ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تامین آب شرب تخصیص داده شد.
وی تصریح کرد : با توجه به اینکه تابستان گرمی در پیش رو داریم مصرف آب کولرها افزایش می یابد از این رو از شهروندان میخواهیم نسبت به نصب سایه بان اقدام کنند.
فاتحی اظهار کرد: با نصب سایه بان حدود ۸۰ درصد راندمان آب افزایش می یابد و در صورت اجرا مقدار قابل توجهی از مصرف آب صرفه جویی می شود.
استان یزد بیش از ۴۰۰ هزار مشترک آب دارد که ۷۸ درصد در بخش خانگی و ۲۲ درصد در بخش های غیرخانگی است .
جمعیت استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است که ۸۷ درصد در ۲۱ شهر و بقیه در روستاها زندگی می کنند.
سازمان جهانی بهداشت سرانه مصرف آب روزانه برای هر نفر را ۱۵۰ لیتر تعیین کرد و با توجه به شرایط اقلیمی منطقه، بالا بودن میزان تبخیر سالانه آب تا حدود چهار هزار میلی متر ، به نظر می آید میزان مصرف آب شهروندان یزدی بیش از این رقم باشد.
همچنین به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون تاکنون ۲۰۴ هزار و ۹۵۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند و با فوت ۱۱۶ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد افراد متوفی به ۹ هزار و ۶۲۳ تن رسید.
سیما سادات لاری امروز (یکشنبه) بیان کرد: از دیروز تا ظهر اول تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲ هزار و ۳۶۸ بیمار جدید مبتلا به کووید - ۱۹ در کشور شناسایی شدند که از این تعداد هزار و ۱۱۴ مورد بستری شدند.
وی ادامه داد: تاکنون ۱۶۳ هزار و ۵۹۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند و ۲ هزار و ۸۸۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
وی بیان کرد: تاکنون یک میلیون و ۴۲۲ هزار و ۴۰۷ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: استانهای خوزستان، هرمزگان، کرمانشاه و آذربایجان شرقی در وضعیت قرمز قرار دارند.
لاری گفت: با توجه به شیوع بیماری وزارت بهداشت تمهیداتی فراهم کرده که همه تجهیزات مورد نیاز در مراکز درمانی این استانها فراهم باشد و دانشگاههایی که تجربه بیشتری دارند به عنوان معین تعیین شدهاند. تلاش همکاران ما در این استانها باعث شده که آمار فوتی ها نسبت به موارد بستری به طور محسوس پایینتر باشد.
وی بیان کرد: از مردم همه استانها و به خصوص مناطق قرمز میخواهیم با رعایت پروتکلهای بهداشتی و بهداشت فردی و عمومی و پرهیز از تجمع غیرضروری و برگزار نکردن مراسم عروسی و عزا در کاهش آمار بستری در مراکز درمانی همکاری کنند.
نظر شما