دکتر مصطفی احمدی مقدم روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: با راهاندازی بخش اپتومتری در این بیمارستان تعیین نمره چشم و تجویز عینک برای کودکان و بزرگسالان، تشخیص و درمان تنبلی چشم در کودکان و تشخیص و درمان انحرافات غیر فلجی چشم با استفاده از تمرینات ارتوپتیک، تجویز و فیت لنز تماسی انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه این کلینیک روزانه ظرفیت پذیرش ۳۰ نفر را دارد افزود: قبل از راهاندازی این بخش مردم منطقه با مشکلات فراوانی در این رابطه مواجه بودند.
رییس بیمارستان دارالشفا میرجاوه گفت:خوشبختانه گروه اپتومتری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان یکی از گروههای پیشرو و موفق در این رشته در کشور است که به عنوان مرکز ارجاع در منطقه شناخته میشود.
وی گفت: سیستان و بلوچستان با دو کشوری هم مرز است که از نظر اپتومتری به این استان وابستهاند.
احمدی مقدم با تاکید بر ضرورت توجه جدی و بنیادی به سیستم ارجاع در خصوص مراجعان،اظهارداشت: با توجه به پراکندگی جمعیت در سیستان و بلوچستان و عدم امکان دسترسی در همه بخشها و مناطق به بینایی سنج، پیگیری سیستم طبقه بندی ارجاع میتواند در هدایت صحیح بیمار موثر باشد.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور به سبب گستردگی جغرافیایی و قرار گرفتن در همسایگی ۲ کشور افغانستان و پاکستان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده است.
شهرستانهای شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل، شهرستان های زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان و سیب و سوران زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستان های ایرانشهر، سرباز، نیکشهر، مهرستان، چابهار، کنارک، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارد.
میرجاوه در فاصله ۷۵ کیلومتری شرق زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان و در همسایگی کشور پاکستان واقع شده است.
نظر شما