شکارچیان برای حفظ محیط زیست به میادین تیراندازی بیایند

 بجنورد- ایرنا -رییس فدراسیون تیراندازی با تپانچه با اشاره به فعالیت بیش از ۳۰ هزار شکارچی و فعال تیراندازی با تپانچه از آنها خواست برای جلوگیری از تخریب محیط زیست و حفظ و نگهداری آن فعالیت خود را به میادین ورزشی بکشانند.

علی دادگر روز سه شنبه در جلسه مجمع انتخاباتی هیات تیراندازی با تپانچه خراسان شمالی اظهار داشت: این رشته المپیکی از شاخص‌های اصلی ارزیابی ورزش کشور در بازیهای آسیایی است.

وی افزود: تیر اندازی با تپانچه هم اینک دارای ۴۵ مدال المپیکی است که جزو چند رشته پرمدال دنیا محسوب می‌شود.

 مانعی برای حضور خانمها وجود ندارد
دادگر با اشاره به فعالیت مردان و زنان در کنار هم در این رشته، اظهار داشت: مانعی برای حضور خانم‌ها در کنار مردان همانند بسیاری از رشته های دیگر در تیراندازی با تپانچه وجود ندارد و هیچ محدودیتی را قائل نیستیم.

 وی با بیان اینکه این رشته به لحاظ سنخیت با محیط زیست بسیار حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: اگر در جذب شکارچیان به میادین ورزشی موفق باشیم بی شک از حافظان اصلی محیط زیست خواهیم بود.

دادگر به عمر هفتاد و دو ساله این رشته در المپیک اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ورزشکاران ما ۶ سهمیه المپیک را در سال ۹۸ کسب کرده و امروز با افتخار در صدر تمامی فدراسیون های کشور از بعد کمیت سهمیه قرار دارد و امیدواریم یک سهمیه دیگر نیز از طریق رنکینگ به دست آوریم.

رییس فدراسیون تیراندازی با تپانچه یادآور شد: ورزشکاران کشورمان خوشبختانه بسیار مستعد هستند به طوری که علی دوستی از ورزشکاران به نام کشور در مسابقات اهداف پروازی قطر با وجود فشنگ و مهمات داخلی و سلاح ۲۸ ساله در رقابت با رقبای بین‌المللی توانست ۱۱۹ امتیاز کسب کند که فقط با اختلاف یک امتیاز از فینال جا ماند.

 وی در ادامه به جایگاه خراسان شمالی در این رشته اشاره کرد و گفت:این استان نسبت به جمعیت جایگاهی نداشته و باید تلاش بیشتری صورت گیرد.

دادگر به عدم حضور فعال ورزشکاران خراسان شمالی در المپیاد استعدادهای برتر اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد: در سومین دوره مسابقات پیش رو که دهه سوم شهریور ماه برگزار می‌شود ورزشکاران استان بتوانند حضور موفقی را داشته باشند.

 وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر خراسان شمالی از لحاظ میادین و سالن های تیراندازی زیرساخت‌های تا حدودی آماده‌ای دارد ولی با توجه به وجود شکارچیان بسیار زیاد می‌توان گام‌های موثرتری به ویژه در اهداف پروازی در این استان برداشت.

دادگر خاطرنشان کرد: وجود ۷ هزار  شکارچی در استان می تواند هم فرصت و هم تهدید باشد ولی می‌توان از ظرفیت این رشته برای تخلیه هیجانات روحی و در کنار آن جلوگیری از شکار غیر مجاز و تخریب محیط زیست و جذب شکارچیان در میادین ورزشی استفاده کرد.

وی همچنین بر استفاده از تمامی ظرفیت‌های استان، ظرفیت های دانش آموزی و بخش خصوصی برای به فعل رساندن استعدادهای فراوان این استان به لحاظ روحیه سلحشوری موجود در آن تاکید کرد.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان شمالی نیز در این نشست استعداد ورزشکاران این رشته در استان را بی نظیر دانست و گفت: تیر اندازی با تپانچه در استان علاقه مندان زیادی دارد.

کوروش بهادری افزود: در حال حاضر زیرساخت های لازم برای این رشته در استان تا حدودی فراهم شده به گونه ای که نسبت به بسیاری از استان ها جلوتر هستیم.

وی یادآور شد: در حال حاضر با توجه به ظرفیت های موجود در استان حتی توان برگزاری مسابقات کشوری را نیز داریم.

 در پایان این نشست دکتر آرمان ریحانی با ۱۲ رای از ۱۳ رای به مدت ۴ سال به عنوان رییس هیات تیراندازی با تپانچه خراسان شمالی منصوب شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha