۳ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۲
کد خبرنگار: 1287
کد خبر: 83831280
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

امام جمعه شهرکرد:دین اسلام به جایگاه زنان و دختران هویت بخشیده است

شهرکرد- ایرنا- نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد با اشاره به سالروز میلاد حضرت معصومه گفت: دین اسلام به جایگاه زنان و دختران هویت بخشیده است و هویت بخشی به جایگاه زنان و دختران در کشور با بهره‌گیری از آموزهای دینی محقق شد.

حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام روز سه‌شنبه در جلسه ستاد بزرگداشت دهه کرامت با اشاره به بزرگداشت این دهه با برنامه‌های محتوای، افزود: باید در بزرگداشت این دهه از شعارزدگی جلوگیری کرد و به جایگاه و شخصیت دختران بها داده شود.

وی، به تلاش دشمنان نظام اسلام برای تهی کردن و کمرنگ کردن جایگاه زنان و دختران در جامعه و نظام اسلامی اشاره کرد و گفت: دشمن با برنامه‌ریزی حساب شده و منسجم به دنبال هویت‌ستیزی در جامعه زنان هستند،تا بتوانند استقلال کشور را زیر سوال ببرند.

به گفته وی، دشمنان نظام اسلامی از حجاب زنان واهمه دارند و با حجاب در جامعه اسلامی مبارزه می‌کنند که این امر یکی از اهداف دشمن در جنگ نرم است که با  عفاف و حجاب زنان مبارزه کند تا جامعه اسلامی هویت دینی خود را از دست دهد.

امام جمعه شهرکرد، به برخی بداخلاقی‌ها و بی‌حجابی‌ها در جامعه اشاره کرد و  گفت: درصدی از دختران در کشور بر اثر تلاش‌های دشمن احساس می‌کنند در جامعه تکریم نمی‌شوند، که باید با بزرگداشت این دهه ،به این گروه و همچنین دشمنان نظام نشان داد که زنان و دختران در نظام اسلامی ایران دارای جایگاه و ارزش ویژه هستند.

وی اظهار داشت: این گروه معتقدند که اسلام برای زن و جایگاه زن و دختران ارزش قائل نشده و باید برای دختران یک جایگاه واقعی تزریق کرد.

نکونام گفت: حضرت زهرا (س) و حضرت معصومه برای زنان و دختران زمینه‌ساز هویت بخشی و هویت‌سازی برای جامعه هستند و زنان و دختران در نظام اسلامی با الگو قرار دادن حضرت زهرا(س) و حضرت معصومه(س) عفت و حجاب را به عنوان اصل قطعی و جریان کامل و همگانی در زندگانی خود قرار می‌دهند.

وی گفت: در این فرصت باید از تمام ظرفیتهای موجود به خصوص فضای مجازی برای تبیین و جایگاه حضرت معصومه(س) استفاده کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه بر مردمی برگزار کردن آیین‌های روز دختر و دهه کرامت تاکید کرد و گفت:ترویج و نشر فرهنگ رضوی  در دهه کرامت باید به صورت مردمی و با محوریت مردم برگزار شود. 

ابراهیم شریفی افزود: هنوز بزرگداشت ایام دهه کرامت در سطح کشور و استان غریبانه برگزار می‌شود، که باید برای بزرگداشت این دهه از تمام دستگاه‌های فرهنگی با همراهی مردم استفاده کرد.

دبیر کانون مساجد چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه با اشاره به شیوع ویروس کرونا گفت: رویکرد اصلی برنامه‌های دهه کرامت در سالجاری استفاده از ظریفت فضای مجازی و همچنین اجرای برنامه‌های مختلف با رعایت پروتکل بیهداشتی در مساجد است.

محمدرضا مظاهری به اجرای پویش "برای دخترم" با توجه به اتفاقات اخیر که در کشور رخ داده و همچنین آذین بندی سطح شهر و روستا اشاره کرد و گفت: اجرای جشن‌های زیر سایه خورشید با حضور خدام حضرت معصومه با رعایت اصول بهداشتی برگزار می شود.

وی گفت: اجرای طرح سفیران کریمه و تولید محتوا در فضای مجازی، اجرای سرودهای میدانی و خیابانی در استان، نورافشانی و همچنین پخش زیارت خاصه امام رضا(ع) در مساجد از دیگر برنامه‌های دهه کرامت در استان است.

مظاهری، به برگزاری مسابقات و جشنواره‌های مختلف در حوزه‌های فرهنگی و هنری در قالب حدیث کرامت، شعر فاطمی، سخنرانی تبیینی با موضوع سبک زندگی فاطمی در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: برپایی محفل  شب شعر رضوی و فاطمی با حضور شاعران آیینی استان نیز در این دهه برگزار می‌شود.

به گزارش ایرنا، ولادت حضرت معصومه تا ولادت امام رضا(ع) را دهه کرامت نامگذاری شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha