کریم همتی عصر سهشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان افزود: جمعیت هلال احمر ضمن هیات دولتی شدن به عضویت ستاد مقابله با کرونا درآمده است.
وی با بیان اینکه طی ماه های گذشته ۲۵ استان کشور با سیل درگیر شدند که با دستور رییس جمهوری به برخی استان ها از جمله کرمان سفر کردیم گفت: لباس جمعیت هلال احمر برای مردم در حوادث آرامبخش تلقی میشود و در این راستا مردم در هیچ یک از بحران ها به نیروهای ما تندی نکردند و در کنار ما بودند.
رییس جمعیت هلال احمر کشور اظهار داشت: حضور در کنار مردم برای جمعیت هلال احمر مزایای بسیاری دارد و ایجاد حاشیه هایی برای این جمعیت، موجب دلگیری مردم شده که باید اعتماد عمومی به این نهاد بازگردانده شود و این امر بزرگترین خدمت به خود مردم است.
حمایت رییس جمهوری از فعالیتهای بشردوستانه هلال احمر
وی با بیان اینکه رییس جمهوری پس از زلزله دماوند بر برخی اقدامات در وضعیت کنونی ما تاکید داشتند تصریح کرد: وضعیت جمعیت هلال احمر از حیث نیروی انسانی مطلوب ارزیابی میشود اما در امکانات و انبارها مشکل داریم و رییس جمهوری کمک خوبی به جمعیت داشتند.
همتی افزود: حوادث پی در پی و وقوع سیل های امسال در ۲۵ استان و زلزله انبارهای جمعیت هلال احمر را خالی کرد که رییس جمهوری این وضعیت را به خوبی درک کردند و به کمک ما شتافتند.
وی بیان داشت: جمعیت هلال احمر آمادگی راهاندازی ۳۰ هزار خانه هلال در کشور را دارد و دهیاریها گردانندگان اصلی این خانه ها خواهند بود.
۵۱۰ میلیارد ریال کمک بشر دوستانه مردم کرمان
رییس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه استان کرمان همزمان با درگیری جمعیت هلال احمر با کرونا اقدامات بسیار ارزشمندی را انجام داده گفت: در این زمینه هلال احمر به عنوان دومین دستگاه در کنار وزارت بهداشت همراهی خوبی با مردم داشته است.
وی عنوان کرد: نیروهای مردمی باید آموزشهای لازم را فرا بگیرند که این امر تاب آوری کشور را در حوادث مختلف افزایش می دهد و در این زمینه مردم محلی با توجه به آشنایی با فرهنگ مناطق می توانند به ما کمک کنند.
همتی افزود: خیران اقدامات مناسبی پس از انقلاب اسلامی انجام دادند و در استان کرمان توانستیم از خدمات داوطلبان بهرهمند شویم که مردم و داوطلبان این استان ۵۱۰ میلیارد ریال کمکهای مالی و اهدای اقلام و تجهیزات برای سیلزدگان داشتند که کمک بزرگی به فعالیت های بشردوستانه جمعیت هلال احمر بود.
وی یادآور شد: وقفیات مردم از سال ۱۳۴۰ در شهر رفسنجان نمود بالایی داشت و برای رسیدگی به وضعیت موقوفات و وارثان آنان به رفسنجان رفتیم و این شهرستان پس از آستان قدس بیشترین موقوفات را دارد.
همتی با اشاره به مشکلاتی خاص در زمین های وقفی و واقفین کارهای ارزشمند وقف کنندگان گفت: بیش از ۴۰۰ هکتار از باغات پسته در رفسنجان وقف شده که از این میزان ۲۰۰ هکتار باغاتی خوب و مرغوب است اما سودهی مناسبی ندارند که به مردم کمک شود.
وی تصریح کرد: سه زمین کوهستانی و مابقی درون شهر و حومه رفسنجان هستند که ظرفیت مرکز چشم پزشکی در رفسنجان در زمین موقوفه را دارد که اگر تبدیل به احسن شود، در سال آخر دولت اقدامی ارزشمند برای مردم انجام می گیرد زیرا رفع مشکلات مردم موجب حمایت های مردمی می شود.
نظر شما