برگزاری همایش مکتب شهید سلیمانی ویژه دختران شهدا

تهران - ایرنا - همایش مکتب سلیمانی ویژه دختران شهدای گرانقدر دفاع مقدس، مدافعان حرم و مدافعان سلامت به مناسبت بزرگداشت میلاد با سعادت حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختر، در سالن خلیج فارس موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

 همایش دختران مکتب سلیمانی امروز (چهارشنبه) با حضور علی اصغر جعفری مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، معدنی پور معاون فرهنگی موزه، حمید علی صمیمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ، نورچه ای معاون فرهنگی بنیاد و مشیر ریاست علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی در سالن خلیج فارس موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

فرزندان شهدا و یادگاران آنان عزیزترین و ماناترین ارزش‌ها هستند

مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در این مراسم با اشاره به وظیفه جامعه نسبت به شهدا تصریح کرد: فرزندان شهدا و یادگاران آنان در بین ما عزیزترین و ماناترین ارزش‌های شهدا هستند. جامعه وظیفه دارد نسبت به تکریم آنان اقدام کند. آنان می‌دانند پدرانشان رسالت عظیمی داشتند که این تکریم‌ها در برابر آنان کاری کوچک است. این تکریم نیاز جامعه است برای اینکه به فرزندان شهدا نزدیک شویم و به درگاه الهی تقرب پیدا کنیم.

 علی اصغر جعفری بیان کرد: مردم ما در سراسر کشور برای ایثارگران، جانبازان و شهدا احترام ویژه‌ای قائل هستند، حتی افرادی که به انقلاب اسلامی اعتقاد ندارند، دوست‌دار شهدا هستند چرا که می‌دانند این شهدا در ماندگاری جامعه گام نهاده‌اند.

وی با اشاره به رسالت فرزندان شهدا گفت: فرزندان شهدا از باب اینکه پدرانشان با تصمیم خودشان و انتخاب و شناخت خود و بصیرتی که خدا عنایت کرد، راهی را انتخاب کردند، وظیفه دارند راه پدران خود را ادامه دهند و الگو و نمادی باشند تا نسل جوان از آنان یاد بگیرند.

جعفری افزود: باید دختران شهدا نهضت گسترش و نشر آثار پدرانشان را به عهده بگیرند. هر کدام از دختران می‌توانند جغرافیایی از جامعه را تحت تاثیر خود قرار دهند. امیدواریم این نهضت با حضور شما دختران در قالب مکتب شهید سلیمانی، نه به معنای فرد بلکه به معنای همه باورهای شهدا که در سیدالشهدای مقاومت (شهید حاج قاسم سلیمانی) جمع شده، شکوفا شود. این مکتب باید شناسانده شود، نسل جوان امروز ما تشنه‌ این ارزش‌ها و باورهاست.

مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اظهار داشت: همانگونه که دشمن را در جبهه نظامی بیرون کردیم باید آنان را از جبهه فکری و ذهنی هم بیرون کنیم.

دوست داشتم پدرم کنارم بود

همه دخترانی که در این مراسم حضور داشتند تفاوت آنها با بقیه این بود که دیگر پدرشان نیست تا دستش را لای موهای آنها ببرد و نوازششان کند. فریبا دختر یکی از شهدای مدافع حرم فاطمیون گفت دوست دارد دکتر شود و حالا که مدرسه را در رشته تجربی به پایان رسانده سخت تلاش می کند تا پزشک حاذقی شود. ۲۱ سالش هست و وقتی می خواهم از بزرگترین آرزوی زندگی اش برایم صحبت کند مکثی کرده و می گوید: دوست داشتم پدرم کنارم بود، نفس عمیقی می کشد و پشت بندش با لحنی مطمئن می گوید اما پدرم رفت سوریه تا از حرم حضرت زینب(س) دفاع کند و برای همین به شهادتش افتخار می کنم. 

هنوز پیکر پدرم از سوریه برنگشته

نامش کبراست و پدرش رضا سال ۹۵ در سوریه شهید شده. کبرا با خنده ای زیبا که ناشی از خجالتش بود از آرزویش صحبت کرد: هنوز پیکر پدرم از سوریه برنگشته و من آرزو دارم زنده باشد و برگردد. چشم هایش که شروع می کند به قرمز شدن سعی می کند حالش را عوض کند، آهی می کشد و می گوید اگر امروز پدرم اینجا بود به او می گفتم که خیلی دوستش دارم، حتما می گفتم دوستش دارم. سعی می کند با تکرار این جمله دلتنگی را از نبود پدر تأکید کند.

آرزویم این است فقط پدرم برگردد

سارینا ۹ ساله است و دوست دارد در آینده وکیل شود. اما می گوید آرزوی اصلی اش این است که ای کاش الان پدرش بود تا هدیه ای که دوست داشت را برایش بخرد و خوشحالش کند. بعد حرفش را اصلاح می کند می گوید: نه! هدیه را مادرم هم می خرد، آرزویم این است فقط پدرم برگردد.

آرمیتا دختر شهید هسته ای داریوش رضایی نژاد

در میان شرکت کنندگان دختر خانمی باوقار همراه با مادرش  وارد سالن شدند. دختر خانم ماسک زده بود اما چشم هایش پشت عینکی که معلوم بود با سلیقه دخترانه انتخاب شده آشنا به نظر آمد. کمی که دقیق شدم یادم آمد او آرمیتا دختر شهید هسته ای داریوش رضایی نژاد است. با اینکه چند سالی از کودکی او می گذرد و بارها در پوشش چادر او را دیدم اما انگار هنوز تصویر ذهنی ام از او دختری کوچک با موهای بلند است که در آغوش پدر می خندد. آرمیتای نوجوان وارد سالن شد و در کنار دیگر دخترها روی صندلی نشست.

در این مراسم با شکوه که خانواده های معظم شهدای هفت سال دفاع مقدس و شهدا مدافع حرم، مدافعان سلامت و خدمت حضور داشتند؛ ضمن سخنرانی و اجرای برنامه های متنوع، از دختران شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم و دختران هم نام با نام مبارک حضرت معصومه (س)، تجلیل شد.

دختران مکتب شهید سلیمانی در این همایش با قرائت بیانیه ای  اعلام کردند :‌ با سلام و درود فراوان به پیشگاه حضرت ولی عصر(عج) که خود حامی مجاهدان فی سبیل الله و سربازان نظام اسلامی هستند، هم چنین با درود به امام راحل، شهدای گرانقدر و دعا برای سلامتی و طول عمر رهبر عالیقدرمان، آمادگی خود برای حرکت پرتلاش و پر امید برای معرفی دختران مکتب شهید سلیمانی به تمامی جویندگان حق و حقیقت در سراسر دنیا اعلام می کنیم و امیدواریم ما رهروان شهید سلیمانی بتوانیم در دورانی که زنان دنیا در اسارت نگاه مادی به سر می برند، در عین درخشش در آسمان معنویت و اخلاق، در عرصه های علم، اقتصاد، مبارزه با فساد و حفظ کانون خانواده با معرفی الگوی زن نه شرقی نه غربی، به پیشبرد اهداف آزادی خواهانه و تقویت استقلال و عزت ملی ایران عزیز کمک نموده و آن را به منصه ظهور برسانیم و نماد زنان جامعه ساز پیش از ظهور باشیم إن شاء الله.

در پایان این همایش  که با مشارکت موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شد دختران شهدای گرانقدر از موزه مقاومت بازدید کردند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha